Uren speelplezier voor je kat met de zwart witte Kattenveertjes

Poesje Mauw, kom eens gauw. Want Kattenveertjes heeft stijlvol speelgoed voor jou! Door de kleuren zwart en wit toe te voegen aan het assortiment, komt de webshop tegemoet aan de wens van trotse kattenbezitters met een strak en luxe interieur.

Stimuleer het jachtinstinct van je kat door hem met kunststof kattenveertjes te laten spelen. Deze populaire springveertjes zijn niet voor de poes; ze krijgen zelfs oude, luie katten in beweging!

Spelen in stijl
Marscha Gerkema, eigenaresse van Kattenveertjes, krijgt regelmatig de vraag of er ook zwart/wit kattenspeeltjes zijn. Tijdloze, neutrale kleuren die niet zorgen voor een complete hysterie in je woonkamer. Na een onderzoek onder haar klanten bleek dat het merendeel de voorkeur gaf aan zwart/witte speeltjes. Omdat de shop de kattenveertjes zelf produceert, was de beslissing snel genomen. Voortaan shop je de vrolijke springveren naast felle kleuren ook in zwart of wit. Jouw poezelige viervoeter kan heerlijk spelen in stijl.

Kittige kattenveertjes
Om katten te stimuleren in hun spel zijn ritselende geluiden en snelle bewegingen een pre. Bij Kattenveertjes shop je beweeglijke springveertjes waar jouw huistijger enthousiast achteraan gaat. De collectie bestaat uit kleine, grote en Jumbo veren. Het kattenspeelgoed was al verkrijgbaar in felle kleuren, de zwart witte variant wordt daaraan toegevoegd. De kleine kattenveertjes kunnen makkelijk in de bek worden genomen om er zo achteraan te jagen; de perfecte prooi voor kittens. De grote of Jumbo kattenveren zijn ideaal voor de wat oudere kater. Wanneer je ze laat springen of door de kamer schiet, komt je kat direct in beweging. Is er keuzestress voor jouw poezenbeest? Bestel dan het Snuffelpakket. Zo kan jouw snoezepoes de hele middag ongestoord kattenveertjes testen.

Over Kattenveertjes
Kattenvriend Marscha is de trotse eigenaresse van Kattenveertjes. Ze is getrouwd, mama van drie kinderen en trots baasje 2 poezen en 1 kater (haar Kattenveertjes-testteam). Wat begon als leuke hobby is uitgegroeid tot een volwaardige webshop waar katten en hun baasjes aan het juiste adres zijn voor de allerleukste kattenspeeltjes, voeding en andere benodigdheden voor de huistijgers. Bekijk het complete assortiment: www.kattenveertjes.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *