Smoofl’s Dog Pops: gezond, duurzaam en onweerstaanbaar knapperig

Smoofl schudt de hondensnackmarkt wakker met de lancering van Dog Pops; een nieuwe traktatie die de zintuigen van je viervoeter prikkelt. Net als wij, genieten ook honden van het knisperende geluid en de structuur van knapperig eten. Deze gloednieuwe, duurzame hondensnacks zijn verrijkt met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zoals krekel & honing en zalmolie & algen, wat resulteert in een onweerstaanbare smaaksensatie. Bovendien zijn ze gemaakt van gepofte rijst, wat zorgt voor een heerlijk knapperige textuur die je hond zal doen watertanden.

Maak kennis met Smoofl Dog Pops, de nieuwe favoriete traktatie van je viervoeter: knapperig, duurzaam en vol van smaak. Verwen je trouwe vriend met deze nieuwe hondensnacks, goed voor je hond én het milieu.

Duurzame hondensnacks
Smoofl Dog Pops zijn niet alleen een feest voor de smaakpapillen van onze viervoeters, maar vormen ook een baanbrekende stap naar milieubewust dierenplezier. Verrijkt met unieke en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zoals krekel & honing, zalmolie & algen en paddenstoel & rozemarijn, bieden ze een ongeëvenaarde smaaksensatie. Deze nieuwe, duurzame hondensnacks vertegenwoordigen een revolutie in milieuvriendelijkheid, met hun gebruik van eco-vriendelijke ingrediënten en volledig recyclebare verpakkingen.

Ambachtelijke innovatie
Tineke Bracke, medeoprichter van Smoofl, vertelt: “Met Dog Pops brengen we niet alleen een smakelijke traktatie voor honden, maar ook een statement over duurzaamheid en verbondenheid tussen mens en dier.” Het merk is er trots op het welzijn van huisdieren te bevorderen en wil ook een positieve sociaal-maatschappelijke rol spelen. Daarom worden de producten verpakt in een sociale werkplaats. Het productieteam bestaat uit een divers gezelschap van mensen met uiteenlopende talenten, waaronder mensen met een beperking. Elke Dog Pop wordt met liefde gemaakt in het atelier in België. Hier zet het team dagelijks hun passie voor dieren om in de creatie van hondensnacks.

Verkoopinformatie
De Smoofl Dog Pops zijn verkrijgbaar voor € 3,99 per verpakking. Shop de Dog Pops via de webshop op www.smoofl.com of bij Pets Place, Intratuin en/of geselecteerde dierenspeciaalzaken.

Over Smoofl
Smoofl is in 2018 opgericht door Tineke Bracke en David Molenberghs en snel uitgegroeid tot een toonaangevend merk in hondensnacks. Smoofl staat voor ‘smoefelen’, wat in het Oost-Vlaams ‘eten met smaak en genot’ betekent, een filosofie die het merk in elk product verweeft. Het Belgische bedrijf richt zich op het produceren van gezonde en lekkere dog treats op basis van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Met een assortiment dat varieert van hondenijsjes tot de nieuwe Dog Pops, kreeg Smoofl de afgelopen jaren verschillende internationale awards. De hondensnacks zijn verkrijgbaar in meer dan 1000 winkels in 23 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *