Elviria en Marbesa – Populaire gebieden voor Nederlandse vastgoedbeleggers aan de Costa del Sol

Elviria en Marbesa – de Costa del Sol is een droombestemming voor velen die op zoek zijn naar een woning in Spanje, vooral Marbesa en Elviria en  met een prijsstijging van 20% in de gemeente Marbella in 2022, is het begrijpelijk dat Marbesa en Elviria  gewilde gebieden zijn voor investeringen  in onroerend goed

Met zijn milde klimaat, gouden stranden en prachtige landschappen is het geen wonder dat veel Nederlandse ervoor kiezen om in deze regio te investeren.

In deze context zijn Elviria en Marbesa twee van de meest populaire gebieden waar Nederlandse vastgoedbeleggers graag hun geld investeren.

De regio

De regio is al lang een favoriet bij buitenlandse vastgoedbeleggers die op zoek zijn naar een tweede huis, maar ook bij mensen die naar Spanje willen verhuizen.

Er zijn veel redenen waarom de Costa del Sol zo aantrekkelijk is, waaronder de uitstekende verbindingen met andere Europese steden, de rijke cultuur en geschiedenis, de uitstekende gastronomie en de ontspannen houding ten opzichte van het leven.

Elviria en Marbesa

Elviria en Marbesa zijn twee wijken direct gelegen aan de Middellandse Zee en beide worden gekenmerkt door hun exclusieve locatie, luxe villa’s en appartementen, uitstekende recreatieve voorzieningen en eersteklas infrastructuur.

De nabijheid van de steden Marbella en Málaga is een ander groot voordeel van deze gebieden.

Elviria

Elviria is een wijk in het oosten van Marbella en staat bekend om zijn prachtige stranden, golfbanen, winkels en restaurants.

Het is een populaire plek voor investeerders omdat het een uitstekende mix biedt van ontspannen kustleven en stedelijke flair. Vastgoedprijzen in Elviria variëren sterk, maar er zijn veel exclusieve villa’s en appartementen die perfect zijn voor investeringen.

Marbesa

Marbesa, aan de andere kant, is een rustige woonwijk met een uitstekende locatie tussen Marbella en Fuengirola. Het staat bekend om zijn exclusieve villa’s en appartementen, die direct aan het strand liggen en een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee bieden. Marbesa is een perfecte plek voor beleggers die op zoek zijn naar een luxe woning die hen tegelijkertijd rust en privacy biedt.

Investeren

Als u overweegt te investeren in een woning in Elviria of Marbesa, moet u vertrouwen op een zeer competente makelaar die gespecialiseerd is in deze gebieden.  Een van de meest gerenommeerde makelaars in de omgeving is Plexo Properties, dat een breed scala aan luxe woningen in Elviria en Marbesa biedt.

Plexo Properties heeft een toegewijd en ervaren team van vastgoedexperts om u te helpen in elke fase van het aankoopproces van onroerend goed.

Van het vinden van de perfecte woning tot het assisteren bij juridische zaken en het afhandelen van de aankoop, het team van Plexo Properties staat altijd aan uw zijde.

Plexo Properties heeft een breed scala aan woningen in Elviria en Marbesa die aan uw exacte eisen zullen voldoen. Met hun diepgaande kennis van de markt en vele jaren ervaring, kunnen ze u helpen de perfecte woning te vinden en het koopproces een stressvrije ervaring te maken.

Als een van de meest gerenommeerde makelaars aan de Costa del Sol, biedt Plexo Properties zijn klanten ook een breed scala aan diensten om hen te helpen bij elk aspect van de aankoop van onroerend goed. Van financiering tot het beheer van uw woning, u kunt erop rekenen dat Plexo Properties te allen tijde tot uw beschikking staat.

Daarnaast is het belangrijk op te merken dat de vastgoedmarkt in Elviria en  Marbesa momenteel zeer actief is en investeren in een woning in deze gebieden een verstandige beslissing kan zijn. De vraag naar hoogwaardig vastgoed in de regio neemt gestaag toe, wat betekent dat de prijzen in de toekomst waarschijnlijk zullen blijven stijgen.

Daarom, als u op zoek bent naar een woning in Elviria of Marbesa, moet u niet langer aarzelen en contact opnemen met Plexo Properties.

Met hun uitgebreide kennis van de markt en hun toegewijde werkethiek, kunt u er zeker van zijn dat u een woning vindt die precies aan uw behoeften voldoet en u op de lange termijn een goed rendement op uw investering zal geven.

Perscontact: Mikael Hansen Marketing Manager bij Plexo Properties

Telefoon: +34 744 623 790 E-mail: mikael@plexoproperties.com

www.plexoproperties.com/de

Over Plexo Properties: Plexo Properties is een gerenommeerde makelaar aan de Costa del Sol die gespecialiseerd is in luxe onroerend goed in Elviria en Marbesa.  Met een grondige kennis van de markt en vele jaren ervaring, is Plexo Properties toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service aan haar klanten en hen te ondersteunen bij elke stap van het aankoopproces van onroerend goed.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *