Bomen kappen en tuinonderhoud

Bomen kappen, boomverzorging

Heb je een zieke boom die gekapt moet worden of wil je het tuinonderhoud uitbesteden? Op zoek naar een betrouwbaar adres dus.Timberman Boom en Landschap, gevestigd in Veendam is zo’n bedrijf. Een jong bedrijf met als specialisatie: bomen. Een echte boomspecialist voor Groningen, Drenthe en Friesland. Hun gediplomeerde en gecertificeerde teamleden snoeien en kappen vakkundig bomen. Boomverzorging of bomen verwijderen? Zij denken in oplossingen.

Groene dienstverlening

Niet alleen zijn ze gespecialiseerd in het kappen en onderhouden van bomen, maar ook in alle aspecten die met groen en natuur te maken hebben. Ze staan klaar voor iedere groene vraag. Dit bedrijf biedt bovendien totale groene dienstverlening. Van boomverzorging, tuinaanleg tot tuinonderhoud en alles wat daar tussen ligt.

Kan ik er ook terecht?

Zowel voor overheid, particulieren en zorgboerderijen verrichten ze groene werkzaamheden. Op iedere denkbare locatie is de Timberman inzetbaar. Ze bekijken eerst de situatie zodat ze de beste werkmethode als oplossing kunnen bieden. Bespreken dan de termijn en krijg je een vrijblijvende offerte.

Tuinontwerp

Je eigen tuin ontworpen en aangelegd door vakmensen. Wat de wensen ook zijn, zij zorgen voor een goed tuinontwerp dat aansluit op de verwachtingen. Evenals dat je gewenste tuin vakkundig wordt aangelegd. Inclusief goede nazorg. Hun doelstelling is, een tuin waarin je je buiten thuis voelt. Ingericht naar eigen wens en persoonlijke smaak.

Tuinonderhoud

Wil je maximaal genieten van je tuin, zonder daar zelf veel werk van te hebben? Het uitbesteden van het tuinonderhoud is een uitkomst wanneer je geen groene vingers hebt. Evenals bij gebrek aan kennis, weinig tijd of lichamelijke beperkingen bieden zij de oplossing.

Verstand van groene zaken

Ieder seizoen heeft een ander soort tuinonderhoud en materialen nodig. De medewerkers van Timberman hebben verstand van groene zaken. Die weten voor ieder jaargetijde wat er nodig is om de tuin in de juiste conditie te krijgen en ook om dit te behouden. De tuinman en tuinvrouw van Timberman Boom en Landschap neemt het onderhoudswerk graag van je over. 

Ontzorgen

Ze ontzorgen, je hoeft alleen nog maar te genieten van een gezonde tuin. Ze laten uw tuin of buitenruimte er het hele jaar piekfijn en verzorgd uitzien. Dat is hovenieren met liefde voor de natuur.

Complete groene dienstverlening

Timberman Boom en Landschap is creatief, praktisch, ambitieus en  daarbij altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op tuingebied. Het bedrijf werkt met vakkundig en diplomeerd personeel. Bovendien maken ze gebruik van duurzame materialen van topkwaliteit. Ze gebruiken korte lijnen en werken waar mogelijk kostenbesparend. Dit alles met gevoel voor mens en natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *