‘Shyna’s PTSS wereld deel 1 Hoe de PTSS begon’: Een nieuw boek van K. Eyck

Je volgt een familie, waarvan de dochter PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) heeft. In dit eerste deel word uitgelegd hoe haar PTSS is ontstaan. En wat het effect van PTSS is op het dagelijkse leven van een gezin.

Dit is het eerste deel van de serie: Shyna’s PTSS wereld. Dit boek gaat over vader Lucas, moeder Maria, hun dochter Shyna en kleindochter Wilhelmina. Het is een gewoon gezin, dat in een leuk huisje woont en gelukkig is. Door omstandigheden krijgt Shyna PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis). Dat zet hun hele wereld op zijn kop. Ze zoeken en proberen allerlei therapieën, maar niks lijkt echt te helpen. Ze weten op een gegeven moment niet meer wat ze nog kunnen proberen. Dan winnen ze met een loterij de hoofdprijs. Daardoor zijn hun geldzorgen voorbij. Ze ontdekken op vakantie dat een huis aan het strand een gunstig effect heeft op Shyna. De omgeving en het huis brengen een vorm van rust terug in Shyna’s hoofd. Misschien is dit iets dat kan helpen om hun dochter weer beter te maken?

‘Shyna’s PTSS wereld deel 1 Hoe de PTSS begon’
231 pagina’s, ISBN: 9789403641553
Het boek is gepubliceerd via het self-publishingplatform Mijnbestseller.nl.
Het boek is onder andere te koop bij www.mijnbestseller.nl en andere (online) boekenwinkels Prijs: €23,99.

Over K. Eyck
Ik ben K. Eyck en ben graag creatief bezig. Mijn hobby’s zijn onder andere fotograferen, daimond painten, geometrie figuren maken en schilderen met brushpennen. Verder ben ik dol op mijn huisdieren. Sinds 2021 is boeken schrijven mijn nieuwe hobby.

Over Mijnbestseller.nl
Mijnbestseller.nl is een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven.

Website: www.mijnbestseller.nl/k.eyck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *