PERSBERICHT ‘EEN ZIEL OP ZOEK NAAR ZIN’ BIJ BINNENIN

Op 4 november om 15.30 uur vindt onder de noemer ‘geloofsproeverij’ van de Ontmoetingskerk een gesprek plaats met de auteur Wouter ter Braake bij BinnenInn, een bijzondere plek midden in onze stad. Mensen komen graag bij BinnenInn, omdat ze er zichzelf kunnen en mogen zijn.

 
Aanleiding voor de ontmoeting met Wouter ter Braake is zijn recent verschenen boek ‘Waar een wil is, is een omweg’. Het boek draagt als subtitel ‘Een ziel op zoek naar zin’.
 
De schrijver/dichter is een bevlogen ziel. In zijn levensverhaal laat hij zien hoe de ‘weg van vergeving’ leidt naar het openen van het hart en het ontdekken en aanvaarden van het goddelijke in ieder mens. Psychologische, Christelijke en Boeddhistische bronnen helpen hem bij het ‘naar binnen kijken in zijn ziel’
 
Zijn start in dit leven begint met een rugzak vol pijn, verdriet en wrok. Het levensverhaal vertelt over de wegen en omwegen die leidden tot aanvaarding van wat is, en hoe dat mededogen en bezieling brengt.
 
Een ontmoeting met Wouter ter Braake is inspirerend en voedt het denken over eigen overtuigingen en zienswijzen. Voor informatie of bestelling van ‘Waar een wil is, is een omweg’ kan men terecht op de link:
 
https://www.boekenbestellen.nl/boek/waar-een-wil-is-is-een-omweg-een-ziel-op-zoek-naar-zin/9789464066845
 
Het boek is op 4 november ook te koop bij de schrijver. Voor wie wil signeert de schrijver het boek. 
 
Voor informatie kan men terecht bij de schrijver: wouter@zinenzen.nl(06-11332620) of bij onze plaatsgenoot Koos Groenewoud: g_groenewoud@hotmail.com (+31 6 29 00 83 53).
 
Een interview met de auteur is mogelijk. 

 

Vriendelijke groet
 
ZinenZen
06-11332620
 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *