‘Op Dinsdag Gesloten’. Een nieuwe misdaad thriller van Kees van der Wal.

‘Op Dinsdag Gesloten’. Een nieuw boek van Kees van der Wal. Een bijzonder misdaadverhaal, met een uniek plot, waar een groep bargasten een oplossing moet vinden om aan de dood te ontsnappen. Een kat- en muisspel waarvan de regels zijn opgelegd door de onbekende moordenaar.

Iedere dag tussen vijf uur ’s middags en negen uur ’s avonds is de bar van café-bistro ‘De Wit’ volledig bezet met een bont gezelschap van mensen. Mensen van alle leeftijden, jong en oud, die de gewoonte hebben hun dag daar af te sluiten. Studenten, zakenlui, arbeiders, maar ook mensen zonder baan, levend van een uitkering of zwart werk. Een mengeling van gesprekken aan de bar en velen denken de ander te kennen, maar niets is minder waar. Op een dag overlijd één van de stamgasten bij een ongeval. Vier dagen later pleegt een andere bargast zelfmoord en weer vier dagen later is er een moord. Het begin van een kat- en muisspel. Het begin van een periode van angst, afgunst, beschuldigingen, leugens en bedrog. Wie is de moordenaar? Is het een hij of een zij? Is het één van de bargasten, of iemand van het personeel? Dan komen de anonieme brieven en geheimzinnige voorvallen. Het wordt plotseling een spel, een spel voor iedereen, maar vooral voor de moordenaar. De winnaar mag de moordenaar ontmaskeren en daarmee het bloedvergieten stoppen. Maar, vóór het zover is, áls het zover komt, worden geheimen blootgelegd en brengt iedere dood of moord, de ondergang voor één van de bargasten.

‘Op Dinsdag Gesloten’ (202 pagina’s, ISBN: 9789464359824) is gepubliceerd via het selfpublishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij https://www.bruna.nl/boeken/op-dinsdag-gesloten-9789464359824 Prijs: €20,00

 

Over Kees van der Wal

Geboren en getogen in Nederland, had de auteur een lange carrière in de logistiek, wat hem op veel plaatsen over de hele wereld bracht. Als zogenaamde probleemoplosser voor bedrijven en coach en trainer om de kwaliteit van producten en mensen naar een hoger niveau te brengen, ontwikkelde hij een brede interesse. Na zijn pensionering verhuisde hij naar Vietnam, waar hij trouwde met zijn huidige Vietnamese vrouw. Hij gaf privélessen Engels aan de Vietnamese kinderen en volwassenen in zijn buurt en begon te schrijven.

Zie voor meer informatie https://www.walkees.org of de facebook pagina van de auteur https://www.facebook.com/KeesvanderWal.Auteur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *