Ontdek de twee superkrachten die leiden tot een prettiger leven

PERSBERICHT

Amsterdam, 12 november 2020

 

Boek: Maximaal Presteren, Ontdek je innerlijke kracht

 

Ontdek de twee superkrachten die leiden tot een prettiger leven

Coach lanceert zelfhulpboek om tot maximale prestaties kunt komen

 

Amsterdam – Veel mensen maken onvoldoende gebruik van de capaciteiten waarover ze beschikken en presteren daardoor niet optimaal. Een boek kan helpen! Life en businesscoach Jan Kees Mons beschrijft in zijn boek een methode om beter te gaan presteren en meer in balans te komen. De officiële verschijningsdatum is 13 november 2020 maar het boek en e-book zijn vanaf heden al te koop.

 

Veel mensen presteren onder hun kunnen en zijn niet in balans

Jan Kees: “Te veel mensen maken onvoldoende gebruik van de mogelijkheden waarover ze beschikken. Soms zijn ze zich er onvoldoende van bewust of soms weten ze niet hoe ze bepaalde dingen in hun leven heel gemakkelijk kunnen veranderen. Dat is jammer omdat ze daarmee vooral zichzelf tekortdoen en niet in balans zijn. Ik zeg dan, als jij weet wat jouw blauwdruk is en fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans bent, volgen de resultaten vanzelf en zul jij je een stuk beter presteren en je gelukkiger voelen.  Het valt me op dat in de huidige Corona crisis veel mensen zich focussen op wat er allemaal niet kan in plaats van wat wel. Ze denken in belemmeringen in plaats van in mogelijkheden. Ik zeg dan, zie het als een cadeautje en gebruik deze Corona tijd om aan jezelf te werken! Zie het maar als een investering in jezelf!”

Iedereen is uniek en beschikt over een eigen blauwdruk  

Aan de hand van leuke sportverhalen legt Jan Kees je in zijn boek uit hoe jij je twee superkrachten kunt ontwikkelen die je naar maximale prestaties zullen leiden: de Kracht van het Potentieel (the Power of Potential) en de Kracht van het Doen (the Power of Execution). Naast inspirerende sportverhalen staat het boek boordevol oefeningen, tips en manieren hoe jij meer uit je leven kunt halen, gelukkiger kunt zijn en bovenal meer in verbinding kan komen met jezelf!”

Sport vormt vaak een ideale metafoor voor het leveren van (top)prestaties.

In de topsport gaat het vooral om balans. Dat is niet anders in het normale leven. Als een topatleet te veel traint en niet voldoende rust, raakt hij overtraind. Dan heeft hij eigenlijk een soort van burn-out. Als een atleet niet gelooft in eigen kunnen, zal hij nooit zijn doel bereiken. Dat komt in zo’n geval door een gebrek aan zelfvertrouwen, net zoals dat in het leven buiten de sport voorkomt. Zo zijn er talloze voorbeelden op verschillende niveaus die in dit boek de revue passeren, waardoor de lezer een beter inzicht kan krijgen in zichzelf en zichzelf kan verbeteren.

Over de auteur:

Jan Kees Mons (1961) was jarenlang succesvol als bankier, maar besloot het roer om te gooien en die dingen te gaan doen die hij inspirerend en leuk vond. Hij is nu coach, financieel consultant en sportcommentator en schrijft een veelgelezen blog over sportinnovatie.

 

Bibliografische gegevens:

Titel: Maximaal Presteren

Ondertitel: Ontdek je innerlijke kracht

ISBN (paperback): 979-8688738346 (verkrijgbaar op Amazon)

Auteur: Jan Kees Mons

Website: https://maxspiration.com/boek/

Verschijningsdatum: 14-11-2020

Prijs paperback: EUR (Amazon.de): EUR 19,95

Prijs e-book: (Bol.com/Amazon.nl): EUR 8,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *