Nieuwe Mystery-thriller ‘Het meisje bij het venster’ Betovert Lezers met Intrigerend Verhaal

Babberich, 14 maart 2024 – Vandaag kondigt Waayhof Uitgeverij met trots de lancering aan van ‘Het meisje bij het venster’ geschreven door Frank Peters. Dit meeslepende fictiewerk belooft lezers mee te nemen op een onvergetelijke reis vol spanning, emotie en met onverwachte wendingen.

Over het Boek:

In ‘Het meisje bij het venster’ stuit amateur-genealoog Rik Wolters in het archief op de naam Marie de la Motte. In 1666 haalt zij Willem Bolnes, de zwager van de beroemde schilder Johannes Vermeer, over om met haar hulp uit een verbeterhuis in Delft te ontsnappen. Waarheen voert hun reis en welk geheim dragen zij met zich mee? Rik duikt samen met TV-presentatrice Sandra Molenaars in de geschiedenis van Willem en Marie, en ze belanden in een zoektocht die veel spannender is dan ze ooit hadden kunnen denken.

Hoogtepunten:

  • Het boek neemt je mee vanuit een landgoed in de Liemers, aan de Duitse grens, op reis naar Delft en naar een idyllisch stadje in Hessen, Duitsland.
  • Gebaseerd op historische feiten, verweeft het boek op luchtige toon kunstgeschiedenis met passie, intrige en misdaad.
  • Het boek laat je in verwarring achter: wat is feit en wat is fictie?

  Redactie en vormgeving:

Voor deze uitgave werd de professionele inhoudelijke en eindredactie verzorgd door Sabine Mourits van ‘Tekst in Detail’. De professionele eindcorrectie werd uitgevoerd door Rowan Duin. De vormgeving, inclusief de cover, illustraties, promotiemateriaal en trailer, werd verzorgd door Woodshop Media Productions.

De vormgeving (cover, illustraties, promoties en trailer) werd verzorgd door Woodshop Media Productions.

 wat anderen zeggen:

“Dit is niet zomaar een verhaal! Je wordt meegevoerd op een intrigerende reis, waar het heden en verleden samensmelten in een spannende zoektocht. Franks vermogen om je mee te slepen en te voorzien van alle details maken deze reis buitengewoon gaaf en opwindend!”

Mirjam Boogaard, recensente

“Genoten van het verhaal. Boeiend van begin tot einde en geweldig knap geschreven.”

Hyta Berghuis, recensente

“Ik heb ervan genoten, kon het moeilijk wegleggen.”

Heleen Zieros, recensente

“Wat een mooie vertelling! Ik heb er echt van genoten. Gelachen, met bonkend hart verder gelezen, verdriet gevoeld. Knap gedaan! Ook de personages zijn goed en heel levendig neergezet.”

Rowan Duin, auteur en redactrice

 Over de Auteur:

Frank Peters (1962) debuteert als auteur met ‘Het meisje bij het venster’, het eerste deel uit de Wolters-Molenaars serie. Zijn boeken verweven zijn interesses tot meeslepende verhalen. Frank woont sinds zijn geboorte in Babberich, een prachtig grensdorpje in de Liemers, Nederland.

Hier vindt hij eindeloze inspiratie voor zijn nieuwsgierigheid, die zich uitstrekt naar kunst, geschiedenis, architectuur, muziek, technologie, wetenschap, taal en cultuur. Naast het schrijven maakt hij nog muziek met zijn familieband ‘Crescent Moon’.

 

Meer informatie over Frank:

Beschikbaarheid:

‘Het meisje bij het venster’ is vanaf nu beschikbaar in de voorverkoop. Vanaf 6 april leverbaar bij alle grote boekhandels en online platforms, zowel als paperback, hardcover of e-book. Voor meer informatie, interviewverzoeken of recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met info@waayhof.nl of 06-53268848.

 

Over Waayhof Uitgeverij:

Waayhof Uitgeverij ontleent haar naam aan een persoonlijke en betekenisvolle locatie – de buurt rond de Zwanenwaay in Babberich. Deze connectie met onze thuisomgeving benadrukt de diepgaande betrokkenheid en authenticiteit van onze uitgeverij.

We zien onszelf als een platform voor eigenzinnige boeken die zich onderscheiden van de mainstream. Onze focus ligt op kwaliteitsboeken die onverwacht en onvoorspelbaar zijn, boeken die een impact hebben en je op onverwachte manieren raken.

We willen ook andere talentvolle en eigenzinnige auteurs een kans geven om hun unieke stem en verhalen te delen. Waayhof Uitgeverij is daarmee een plek waar creativiteit, kwaliteit en originaliteit samenkomen, met een voortdurende toewijding aan het creëren van boeken die de verwachtingen tarten en de lezer uitdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *