Nieuw boek verschenen Foto Poezie

Boek Foto Poëzie uitgebracht

 

Het uitstekend verzorgd ogende boekje Foto Poëzie is vanaf heden verkrijgbaar. Een echte aanrader! Het bevat niet minder dan achtendertig heel bijzondere foto’s, die elk zijn voorzien van een kort gedicht.

 

De foto’s zijn gemaakt door Anne-Marie Vermaat, die al vele jaren fotografeert in alle delen van de wereld. Mensen, landschappen, en vooral veel dieren. Altijd met vakmanschap en een hoog schoonheidsniveau. De dichtregels zijn geschreven door Kees Kuijper, schrijver, dichter en woordkunstenaar. Soms humoristisch, soms ontroerend.

 

Beiden zijn woonachtig op Goeree- Overflakkee, en hebben in de loop der jaren de nodige prijzen voor hun creativiteit in de wacht weten te slepen. Zij kennen elkaar dankzij hun medewerking aan het Flakkeese magazine TOF (Trots Op Flakkee), dat tweemaal per jaar wordt uitgegeven met positieve stukken over en van Goeree Overflakkee.

 

Foto Poëzie is bij uitstek een mooie bundel om cadeau te doen, maar uiteraard ook geschikt om jezelf als cadeautje te gunnen, om af en toe even in te kijken.

 

Het boekje is verkrijgbaar via boekenbestellen.nl, alle Vlaamse en Nederlandse boekwinkels en Bol.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *