Nieuw boek met als titel: Pee en Wubbel en de Corona piraat

——– PERSBERICHT ——–

Pee en Wubbel en alle andere dieren in de boerderij maken ook de Coronatijd mee.

Pee is een ezeltje en Wubbel een pony, zij wonen samen met vele andere dieren op de kinderboerderij. Ook maken zij allemaal de Coronatijd mee. En de Corona zorgt ook onder andere dat de boerderij gesloten is door al die maatregelen. Met uitzondering van hun verzorgers, moeten de dieren ook maar hun dag zien door te komen. Zij missen het publiek om hen heen. Er zijn dieren die het hier moeilijk mee hebben en ’s morgens langer blijven liggen of vaker gaan rusten en in slaap vallen. Wubbel die denkt mee en komt met ideeën om die Corona te pakken te krijgen. Zo probeert hij te helpen om de anderen te redden. Helaas begrijpt hij niet zo goed wat of wie Corona is. Daarom neemt Pee het voortouw en legt het Wubbel nog eens op een andere manier uit. Of het lukt? Ook niet alle dieren zijn hetzelfde en komen in de Coronatijd er achter dat ze ook andere talenten hebben en sommigen maken daar dan ook gebruik van. Dat brengt en zorgt voor leuke en grappige momenten op de boerderij. Natuurlijk wil ik niet alles verklappen. Meer weten lees dan dit boek.

Je kunt deze dieren in de boerderij eigenlijk ook vergelijken met mensen. Op deze manier  noem je niemand persoonlijk. Zo zijn er mensen die ook door de Corona zich eenzaam voelden en hierdoor hun dag anders indeelden dan voor de Coronatijd. Ze blijven ook bijvoorbeeld ’s morgens langer in bed liggen of vallen ’s middags van eenzaamheid in slaap. Zij zien al weinig bezoek, maar door de maatregelen nog minder. Maar er zijn ook mensen die hun tijd volledig anders inzetten dan voorheen. Hun talenten komen naar boven en maken hier gebruik van om deze tijd door te komen. En dan komt de vraag, worden wij die Corona voor altijd kwijt of moeten wij iedere keer voor een prik gaan. Maar een ding is zeker, Corona is niet alleen bij ons maar in de hele wereld een deel van de geschiedenis geworden.

Maandag 5 september 2022 wordt Pee en Wubbel en de Corona piraat uitgegeven.                              Wie mij nog niet kent als schrijver zal ik mij in het kort even voorstellen.                                                Mijn naam is Harrie Boom, ben geboren te Maastricht en ben 68 jaar jong.                                          Voor mij was het altijd al een wens geweest om te gaan schrijven.                                                                   Nu op latere leeftijd is deze wens uitgekomen en komt mijn nieuw tweede boek uit.                                  En ook nu heeft mijn oudste dochter Angelique er de passende tekeningen voor gemaakt.                        Ook belangrijk vind ik als Maastrichtenaar en schrijver dat de Mestreechter taol niet verloren mag gaan. Dus heb ik net als mijn eerste boek nu ook dit tweede boek geschreven in het  Mestreechs en in het Nederlands voor diegenen die het Maastrichts niet kunnen lezen.                                                        Het boek is geschreven voor de leeftijd vanaf 7 t/m 99 en ouder.                                                                Dus voor iedereen!

– – – – – – – – EINDE BERICHT – – – – – – – –

Contactpersoon Harrie Boom, Mercatorplein 4 B, 6216CH, Maastricht

Mail adres: peeenwubbel@gmail.com

Meer zien kijk op Face book:  Pee en Wubbel     of op de      website: www.wiewaatwaarweg.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *