“Moord in het Resort”, het 3e boek in de Speciaal Rechercheur Chau serie, door Walkees.

‘MOORD IN HET RESORT’: Een nieuw boek van Walkees

In deze politieroman, het 3e in de serie over Speciaal Rechercheur Chau, gaan Chau en hoofdinspecteur Sam Archer, samen met hun familie, op vakantie. Het resulteert al op de eerste dag van de vakantie in een nieuwe moordzaak.

 

“Hij werd gevloerd door een goed uitgevoerde taekwondo trap van rechercheur Chau. Met de dader op zijn rug, op de grond, was het voor Jack nu wat makkelijker om hem onder controle te krijgen”. In deze editie gaan Speciaal Rechercheur Chau, haar familie en haar baas, hoofdinspecteur Sam Archer, samen met zijn verloofde Sophie, op vakantie. De reis is een beloning van het dorp en de provinciale politie, voor hun voortreffelijke werk bij het oplossen van de moord op de eigenaar van het dorpscafé en zijn zus. Over die zaak kun je alles lezen in boek 2 van de serie: ‘DE DRIE KRONEN’. De vakantie resulteert al op de eerste dag van de vakantie in een nieuw moordonderzoek. Het verhaal zal ervoor zorgen dat de lezer voortdurend van vermeende moordenaar verandert, want in dit geval zijn er weer veel verdachten en veel nieuwe aanwijzingen. Aan het einde van deze politieroman vindt U een echte cliffhanger, die een tipje van de sluier oplicht over boek 4 in de serie: ‘DE ZAAK VAN DE AANSTAANDE BRUIDEGOM’, welke wordt verwacht in November 2021. De verfrissende politieroman over Speciaal Rechercheur Chau, door Walkees: Je houdt meer van haar, met elke pagina die je leest.

‘MOORD IN HET RESORT’ (240 pagina’s, ISBN: 9789464350449) is gepubliceerd via Brave New Books. Het boek is te koop bij https://www.bravenewbooks.nl/walkees. Prijs: €20,00

Over Speciaal Rechercheur Chau

Speciaal Rechercheur Chau, de 15-jarige dochter van een Vietnamese vrouw en haar Nederlandse echtgenoot. Het gezin verhuisde van Vietnam naar Engeland en woont in het kleine plattelandsdorp Highfields. Chau is een heel mooi en intelligent meisje met speciale hobby’s. Het brengt haar, de lokale politie te helpen als er een moord plaatsvindt in het dorp. De complexe moordzaak brengt verschillende verdachten door het hele verhaal heen. Chau’s hulp en slimme observaties, evenals haar speciale talenten worden essentieel om de echte moordenaar te vinden. De leidende Rechercheur in de zaak, Rechercheur Sam Archer, wordt Chau’s grootste bewonderaar en het oplossen van deze zaak zal resulteren in een langdurige samenwerking om misdaden op te lossen.

Over Kees van der Wal

Geboren en getogen in Lekkerkerk, Nederland, had de auteur een lange carrière in de logistiek, wat hem op veel plaatsen over de hele wereld bracht. Na eerst meer dan 20 jaar als Manager Logistiek gewerkt te hebben, ontwikkelde hij zichzelf tot zogenaamde probleemoplosser voor bedrijven en coach en trainer, om de kwaliteit van producten en mensen naar een hoger niveau te brengen. Na zijn pensionering verhuisde hij naar Vietnam, waar hij met zijn huidige Vietnamese vrouw trouwde. Hij gaf privélessen Engels aan de Vietnamese kinderen en volwassenen in zijn buurt en begon boeken te schrijven. Bij het schrijven van de serie over Speciaal Rechercheur Chau, gebruikt hij in zijn gedachte zijn eigen familie als karakters in het boek. Zo is zijn dochter, wiens werkelijke naam ook Chau is, de hoofdfiguur in de serie: Speciaal Rechercheur Chau. Zelfs de hond van de familie is vertegenwoordigd met zijn eigen naam, Meow, wat In het Vietnamees ‘kat’ betekent.

Email:                walkees@hotmail.com

Website:             http://www.walkees.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *