‘Mijn leven met PTSS’: Is een nieuw boek van Sophia Wilhelmina

‘Mijn leven met PTSS’: Is een nieuw boek van Sophia Wilhelmina 
Dit boek gaat over mijn leven met PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis). Hoe het mijn dagelijks leven beïnvloed. Wat mij heeft geholpen om de PTSS een stuk hanteerbaarder te maken. Er staan ook tips in het boek die jou misschien ook kunnen helpen.
 
Mijn boek gaat over een vrouw van eind 20. Zij krijgt door omstandigheden PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis). Ze beschrijft haar weg naar herstel en geeft tips wat je in bepaalde situaties kan proberen. Bijvoorbeeld als je last hebt van alle geluiden om je heen, tijdens het boodschappen doen. Tips wat je kan proberen om weer een beetje te ontspannen, zoals een muziekinstrument bespelen, muziek luisteren, tekenen, schilderen, diamond painting ect. Mogelijke therapieën die je kunnen helpen op je weg naar herstel. Zodat je niet elke dag moet zien te overleven, maar je leven weer stukje bij beetje kan leven. Dit en nog veel meer komt ter sprake in dit boek. Ik heb ook een korte versie voorin het boek geschreven, zodat iedereen met en zonder PTSS de mogelijkheid heeft om het boek te lezen. Zelf had ik de eerste jaren niet genoeg concentratie om een boek te lezen. Vandaar ook een korte versie. Achterin het boek heb ik de praktische informatie gezet, zodat het makkelijk op te zoeken is. Ik heb van het boek een e-book, paperback en hardcover gemaakt.
 
‘Mijn leven met PTSS’ (251 pagina’s), is gepubliceerd via Mijnbestseller.nl. 
Het boek is onder andere te koop bij www.mijnbestseller.nl en andere online boekenwinkels.
Het boek is uitgegeven als:
E-book (ISBN: 9789403619644) Prijs € 6,00
Paperback (ISBN: 9789403619583) Prijs € 17,99
Hardcover (ISBN 9789403619637) Prijs: €37,99.
 
 
Over Sophia Wilhelmina 
Mijn schrijversnaam is Sophia Wilhelmina en ben in de 30. Sinds 2017 heb ik PTSS en overprikkeling. Ik heb dit boek geschreven voor diegene die ook PTSS hebben. Maar ook voor hun familie en vrienden.
Ik hoop dat ik met dit boek hun een steuntje in de rug kan geven. 
PTSS en overprikkeling is zeker geen gemakkelijke combinatie. 
Met dit boek hoop ik meer bekendheid te geven aan deze moeilijk begrijpbare ziekte. 
Hopelijk draag ik met mijn boek mijn steentje bij. Voor iedereen die met PTSS te maken heeft, zoals families, maar zeker ook medisch personeel. Zodat er meer begrip komt en meer naar de mens wordt gekeken.
 
Over Mijnbestseller.nl 
Mijnbestseller.nl is een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven. Mijnbestseller.nl ondersteunt de schrijver bij het schrijven, opmaken en publiceren van zijn boek. Daarnaast biedt Mijnbestseller.nl de schrijver een scala aan promotiemogelijkheden. Mijnbestseller.nl betrekt nadrukkelijk de schrijver bij het verkoopsucces: 25 – 60% van de bruto verkoopprijs gaat naar de schrijver. Informatie over Mijnbestseller.nl: 
 
Email: Website: http://www.mijnbestseller.nl/sophiawilhelmina 
Contact: Peter Paul van Bekkum 
Email: info@mijnbestseller.nl 
Website: www.mijnbestseller.nl
 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *