Journal A Year of Hope & Joy – Jouw reis van reflectie en groei

Hope & Joy, de creatieve kracht achter betekenisvolle geschenken, introduceert met trots hun nieuwste product: “Journal – A Year of Hope & Joy“. Dit journal nodigt je uit voor een reis van zelfontdekking en innerlijke groei, verbonden met de seizoenen.

A Year of Hope & Joy is het pad van betekenis dat je twaalf maanden lang leidt door reflectie, geïnspireerd door de verandering van de seizoenen. Duik in dit krachtige journal en voel de verbinding met je innerlijke wereld terwijl je op een betekenisvolle reis gaat.

Een Pad van Ontdekking
A Year of Hope & Joy is meer dan een gewoon journal; het is een reis die op jou wacht, ongeacht het moment van het jaar. Gedurende twaalf maanden volg je het pad van zaaien, groeien, oogsten en herstellen. Geïnspireerd door de seizoenen, brengt het “Journal – A Year of Hope & Joy” inspirerende teksten, illustraties, reflectieve vragen, gedichtjes en quotes samen om elk jaargetijde diepgaande betekenis te geven. Vooruit- en terugblikken op elk seizoen, maandelijkse intenties en affirmaties, en elke vier weken een thema dat naadloos aansluit bij het seizoen vormen de kern van deze reis. Het journal nodigt je uit voor een meeslepende ontdekkingsreis van groei en zelfinzicht.

Een Jaar van Verbinding
Dit journal is ontworpen om je te verbinden met je innerlijke wereld. Met reflectieve vragen en wekelijkse thema’s, geïnspireerd door de seizoenswisselingen, navigeer je door je innerlijke landschap terwijl je het natuurlijke ritme van het jaar herontdekt. Elk seizoen onthult kansen voor groei, oogsten en herstel, terwijl jij jezelf verbindt met het universele ritme. Dit journal begeleidt je met wekelijkse reflectieve vragen en biedt verdieping aan het begin en einde van elke maand en seizoen.

Verkoopinformatie
Het prachtig vormgegeven journal is meer dan alleen papier en inkt – het is een metgezel op je zoektocht naar zelfontdekking. Het is prachtig gebonden met open rug, zodat het mooi openvalt en er gemakkelijk in te schrijven is. Met een royale afmeting van 17 x 24 cm nodigt het je uit om je gedachten en reflecties vast te leggen. Blader door 176 pagina’s van inspiratie en ontvang een gratis boekenlegger om je voortgang te markeren. Het journal A Year of Hope & Joy is verkrijgbaar voor € 32,95. Maak je reis compleet door “8 weken journaling” toe te voegen voor € 9,95. Dan helpt Hope & Joy je op weg in je nieuwe journal en start je jouw Year of Hope & Joy met een solide basis.

Over Hope & Joy
Rosa Goldstein, eigenaresse van Hope & Joy, creëert dagelijks vanaf haar zolderatelier in Zutphen pakketjes vol liefde en aandacht om mensen mee te verrassen, te inspireren en troost te bieden. De gedichtjes en teksten van Rosa bestaan uit lieve woorden voor jezelf, een vriend(in) of familie en dragen een boodschap van hoop, vreugde en liefde uit. Van kaarten, journals en kaarsen tot luciferdoosjes voorzien van een lieve boodschap, elk item straalt de unieke essentie van Hope & Joy uit. Ontdek deze magische wereld van betekenis op www.hopeandjoy.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *