Influencer Jamie Crafoord schrijft onthullend boek over borstimplantaten!

Obdam, 24 augustus 2021 – Jamie Crafoord is influencer en model. Onlangs schreef zij, bijgestaan door ghostwriter Don Croonenberg, een boek over de lijdensweg na haar borstvergroting.

Onder de pakkende en confronterende titel ‘Calm your tits’ verschijnt haar verhaal waarin ze letterlijk een boekje open doet over de schimmige wereld van de borstimplantaten.

Jamie is te zien in tal van commercials en als presentator in diverse producties van SBS6, RTL4 en NPO. Televisiekijkend Nederland kent haar wellicht ook nog als een van de jonge actrices die de rol van de jonge Nina Sanders in GTST speelde.

‘Als ik kan voorkomen dat andere vrouwen moeten meemaken wat ik heb doorstaan, dan is mijn missie geslaagd’.

In haar tienerjaren wist de beeldschone Jamie al dat ze een borstvergroting wilde. Omdat haar ouders daar niet achter stonden, kreeg Jamie ‘pas’ op haar 22e haar felbegeerde grotere borsten. In eerste instantie verguld met het resultaat, kwam al snel de teleurstelling. Die diende zich aan in diverse lichamelijke klachten die in ernst en omvang toenamen. Meer dan eens werd ze met gillende sirenes naar het ziekenhuis vervoerd en vreesde ze dat haar hart het zou begeven.

Het werd de start van een lijdensweg, tot Jamie besluit haar borstimplantaten te laten verwijderen. De klachten verdwijnen en ze voelt de toenemende behoefte haar verhaal met anderen te delen en hen te waarschuwen voor de gevaren. Daar koppelt ze maar al te graag haar naam aan: ‘Als ik kan voorkomen dat andere vrouwen moeten meemaken wat ik heb doorstaan, dan is mijn missie geslaagd’, aldus de influencer tegen wil en dank.

Het platform ‘Calm your tits’ (www.calmyourtits.nl) dat ze daartoe in het leven riep, werd binnen korte tijd razend populair. Tijd voor een boek! Dat boek, met de gelijknamige titel als haar platform, verschijnt dit najaar bij Willems Uitgevers.

 

***

Voor vragen of interviews met de auteurs kunt u contact opnemen met Hanneke Tinor-Centi van

HT-C Communicatie en Marketing (verantwoordelijk voor de publiciteit van Willems Uitgevers in Nederland) via htinorcenti@hotmail.com of 06-46590516.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *