“Ik ben Leo, een hulphond in een kattenjasje en ik help mijn baasje met PTSS “: Een nieuw boek van K. Eyck

“Ik ben Leo, een hulphond in een kattenjasje en ik help mijn baasje met PTSS “: Een nieuw boek van K. Eyck
In dit boekje vertelt een katje hoe het is om een baasje met PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) te hebben.

Welkom, ik heet Leo en ben een eigenwijs katertje van 1,5 jaar. Ik heb een baasje die PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) en overprikkeling heeft. In dit boekje vertel ik hoe het is om een baasje met deze moeilijke ziektes te hebben. Wat voor grappige dingen ik doe, maar ook hoe ik haar help. Ik ben namelijk een ster in haar afleiden, maar ik blijf een katertje die ook leuke kattenstreken heeft. Dat heb ik gecombineerd in dit boekje. Het ene hoofdstukje gaat over het baasje en het volgende hoofdstukje over mijn kattenkwaad als katertje 🙂 Ik hoop met mijn verhaal gezinnen te helpen om over deze moeilijke ziektes te kunnen praten met hun kinderen. Heel veel sterkte Groetjes Leo de hulphond in een kattenjasje 😉

‘Ik ben Leo, een hulphond in een kattenjasje en ik help mijn baasje met PTSS’ 53 pagina’s, is gepubliceerd via Mijnbestseller.nl.
Het boek is onder andere te koop bij www.mijnbestseller.nl en andere online boekenwinkels.
Het boek is uitgegeven als:
E-book (ISBN: 978-94-03626-932) Prijs € 6,99
Paperback (ISBN: 978-94-03626-918) Prijs € 16,49
Hardcover (ISBN 978-94-03626-925) Prijs: € 26,99

Over K. Eyck
Ik ben K. Eyck en ben iemand die graag creatief bezig is. Mijn hobby’s zijn onder andere fotograferen, daimond painten, geometrie figuren maken en schilderen met brushpennen.

Over Mijnbestseller.nl
Mijnbestseller.nl is een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *