Ga niet weg

Persbericht – voor onmiddellijke publicatie

 

 

 ‘Ga niet weg’: Een nieuw boek van Krisha van der Male

Een depressie, een overleden vriend en een loverboy De geadopteerde, depressieve Dream, wordt al weken wakker van nachtmerries. Heeft al maanden last van een innerlijke pijn die ze niet begrijpt en mist al een jaar haar overleden vriend.

           

Een depressie, een overleden vriend en een loverboy De geadopteerde, depressieve Dream, wordt al weken wakker van nachtmerries. Heeft al maanden last van een innerlijke pijn die ze niet begrijpt en mist al een jaar haar overleden vriend. Als ze op een dag een oude en een nieuwe vriend in haar leven krijgt lijkt het beter te gaan, maar schijn bedriegt. Wie zijn haar echte vrienden en wie maakt alleen gebruik van de situatie. Kan Dream het gevecht met zichzelf winnen en uit de put klimmen of sluit ze haar ogen, alleen deze keer voor goed. 

‘Ga niet weg’ (158 pagina’s, ISBN: 9789403605814) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Sweek. 

Het boek is onder andere te koop bij publish.sweek.com. Prijs: €16,00.

 

Over Krisha van der Male

Als jong meisje verzon Krisha al verhalen. Zo verstopte ze elfjes in haar kastjes en liet ze haar moeder verhalen voor haar opschrijven. Later begon ze zelf met schrijven, maar dat was nogal een uitdaging. Meer voor de corrector dan voor haarzelf. Door haar dyslexie maakte ze de ene na de andere taalfout. Toch maakte ze in 2018 haar schrijversdebuut met – Verbonden voor altijd? Harsgeheimen op een internaat – Op dat moment kwam ze er achter hoeveel ze van schrijven houdt.

 

Over Sweek

Sweek is een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven. Sweek ondersteunt de schrijver bij het schrijven, opmaken en publiceren van zijn boek. Daarnaast biedt Sweek de schrijver een scala aan promotiemogelijkheden. Sweek betrekt nadrukkelijk de schrijver bij het verkoopsucces: 25 – 60% van de bruto verkoopprijs gaat naar de schrijver. Informatie over Sweek:

Contact:

Sabine

Email:

info@sweek.com

Website:

publish.sweek.com

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *