‘Eigenwijze kinderpraat’ : Een nieuw boek van M. Eyck

‘Eigenwijze kinderpraat’: Een nieuw boek van M. Eyck

Leuke, grappige en filosofische uitspraken van kinderen. Kinderen zijn heel creatief met taal en kunnen dingen heel raak zeggen. Dit boekje is een kleine bloemlezing ervan. Ik hoop dat ik met dit boekje een glimlach op ieders gezicht kan toveren.

Dit boekje is een bundeltje van de leukste en grappigste uitspraken van kinderen. Als moeder, tante, oma en buurvrouw hoor je nog weleens rake uitspraken van kinderen. Ik help als leesjuf op een basisschool, ook daar is het vaak raak. Kinderen maken je aan het lachen met hun filosofische vragen, rake typeringen en grappige versprekingen. Het boekje is onderverdeeld in 9 hoofdstukken en sluit af met een “woordenlijst”. Het doel van dit boekje is, om in deze lastige coronatijd, even afleiding te bieden en een glimlach op het gezicht te toveren. Even iets lichts en luchtigs. Een kleine zonnestraal, die warmte brengt.

“Eigenwijze kinderpraat” (62 pagina’s), is gepubliceerd via Mijnbestseller.nl.
Het boek is onder andere te koop bij www.mijnbestseller.nl en andere online boekenwinkels.
Het boek is uitgegeven als:
E-book (ISBN: 978-94-03626-826)
Paperback (ISBN: 978-94-03625-904)
Hardcover (ISBN 978-94-03625-881)

Over M. Eyck
Als moeder, oma en leesjuf op school hoor ik geregeld leuke uitspraken van kinderen. Kinderen zijn vaak heel creatief met taal. Daar kan ik enorm van genieten. Ik heb de traditie van mijn moeder voortgezet en schrijf het op. In dit boekje staat een kleine bloemlezing van al die spreuken, gezegdes etc. Ik hoop op een glimlach op het gezicht van mijn lezer(es).

Over Mijnbestseller.nl
Mijnbestseller.nl is een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *