€10.000 beloning voor oplossing Thrillerspoor!

Schrijver Kees van Aert loont €10.000,- uit voor spannend raadsel

Kees van Aert is een schrijver die met zijn nieuwe boek ‘Thrillerspoor’ een raadseldeken legt over zijn vier psychologische thrillers. Ben jij degene die het raadsel oplost? Dan maak je kans op €10.000,-.

“Toen ik tijdens mijn studie Engels in Manchester woonde, liep ik tegen een grote poster van het boek ‘Masquerade’ aan. De schrijver had een waardevol juweel laten maken en dat ergens begraven. Uit het boek vielen cryptische aanwijzingen te halen die uiteindelijk leidden tot de plek van het juweel.” Dit verhaal inspireerde Kees tot zijn eigen idee.

Het leuke is dat de vier thrillers ‘De Pionnenschuiver’, ‘Charlatan’, ‘Requiem Aeternam’ en ‘Binnenrot’ ook op zich zelf boeiende, spannende en integrerende pageturners zijn die prima los van elkaar te lezen zijn. Het enige wat deze vier titels met elkaar verbindt, is ‘Thrillerspoor’; een mooi vormgegeven prentenboek met cryptische aanwijzingen die je alleen kunt oplossen als je de boeken gelezen hebt.

In je eentje, samen met je vrienden óf zoek gelijkgestemden op de Facebookpagina; hoe je er ook naar op zoek gaat, dit ‘Thrillerspoor’ gaat gegarandeerd je hersenen kraken. Het enige wat je hoeft te doen is de boeken te lezen, en je kunt aan de slag.

Meer informatie?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *