DE ZAAK VAN DE AANSTAANDE BRUIDEGOM’: Een nieuw boek van Kees van der Wal

‘DE ZAAK VAN DE AANSTAANDE BRUIDEGOM’: Een nieuw boek van Kees van der Wal

In deze politieroman, het 4e in de serie over Speciaal Rechercheur Chau, zijn Chau en hoofdinspecteur Sam Archer, samen met hun familie, op vakantie in een resort. Op Kerstavond worden ze weer geconfronteerd met een moord.

Kerstavond, 11:50 Pm.

Speciaal Rechercheur Chau en haar broertje Minh, haar ouders en commissaris Sam Archer met zijn verloofde Sophie zijn net terug van de kerstavondviering in “De Drie Kronen,” het lokale café in het dorp waar ze wonen. Ze zitten op het terras vóór hun bungalow in het resort waar ze hun kerstvakantie doorbrengen. De vakantie in het resort was een beloning voor hun bijzondere verrichtingen, uitgevoerd bij het oplossen van de moord op de lokale café-eigenaar en zijn zus een paar maanden eerder*. Op de eerste dag van hun verblijf in het resort werden ze echter al geconfronteerd met weer een moord. Deze keer betrof het de dochter van de eigenaar van het resort**. Deze ochtend hadden ze het onderzoek naar de moordenaar met succes afgesloten, maar in de middag, terwijl commissaris Sam Archer en de vader van Chau een biertje dronken in de bar van het resort werden ze alweer geconfronteerd met een volgende moord. Hierdoor waren ze gedwongen hun verblijf in het resort te verlengen en begon het onderzoek in de zaak van de aanstaande bruidegom.

  • Zie boek # 2: De Drie Kronen

**Zie boek # 3: Moord in het Resort

Boek 5 in de serie: ‘MOORD IN EIGEN HUIS’, wordt verwacht in Februari 2022.

De verfrissende politieroman over Speciaal Rechercheur Chau, door Walkees:

Je houdt meer van haar, met elke pagina die je leest.

Nog niet in het bezit van de eerste drie boeken over Speciaal Rechercheur Chau? Dan is er nu de speciale E-boek omnibus met alle drie boeken verkrijgbaar voor slechts € 9,95

‘De Zaak van de Aanstaande Bruidegom’ (214 pagina’s, ISBN: 9789464358490) is gepubliceerd via Brave New Books. Het boek is te koop via https://www.bravenewbooks.nl/walkees. Prijs: €20,00

Over Speciaal Rechercheur Chau

Speciaal Rechercheur Chau, de 15-jarige dochter van een Vietnamese vrouw en haar Nederlandse echtgenoot. Het gezin verhuisde van Vietnam naar Engeland en woont in het kleine plattelandsdorp Highfields. Chau is een heel mooi en intelligent meisje met speciale hobby’s. Het brengt haar, de lokale politie te helpen als er een moord plaatsvindt in het dorp. De complexe moordzaak brengt verschillende verdachten door het hele verhaal heen. Chau’s hulp en slimme observaties, evenals haar speciale talenten worden essentieel om de echte moordenaar te vinden. De leidende Rechercheur in de zaak, Rechercheur Sam Archer, wordt Chau’s grootste bewonderaar en het zal uiteindelijk resulteren in een langdurige samenwerking om misdaden op te lossen.

Over Kees van der Wal

Geboren en getogen in Lekkerkerk, Nederland, had de auteur een lange carrière in de logistiek, wat hem op veel plaatsen over de hele wereld bracht. Na eerst meer dan 20 jaar als Manager Logistiek gewerkt te hebben, ontwikkelde hij zichzelf tot zogenaamde probleemoplosser voor bedrijven en coach en trainer, om de kwaliteit van producten en mensen naar een hoger niveau te brengen. Na zijn pensionering verhuisde hij naar Vietnam, waar hij met zijn huidige Vietnamese vrouw trouwde. Hij gaf privélessen Engels aan de Vietnamese kinderen en volwassenen in zijn buurt en begon boeken te schrijven. Bij het schrijven van de serie over Speciaal Rechercheur Chau, gebruikt hij in zijn gedachte zijn eigen familie als karakters in het boek. Zo is zijn dochter, wiens werkelijke naam ook Chau is, de hoofdfiguur in de serie: Speciaal Rechercheur Chau. Zelfs de hond van de familie is vertegenwoordigd met zijn eigen naam, Meow, wat in het Vietnamees ‘kat’ betekent.

Email:                walkees@hotmail.com

Website:             http://www.walkees.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *