De solozeiler – René Beijersbergen

Obdam,– 4 augustus 2021-  Onlangs verscheen De solozeiler, de nieuwe roman van auteur René Beijersbergen en de lovende reacties liegen er niet om.

De solozeiler is een spannend boek over terrorisme, cocaïnehandel, buitenlandse politiek en milieukwesties. Een thriller met een belangrijke historische en geografische achtergrond waar Beijersbergen grondig research voor deed. Een eigentijds verhaal dat zich afspeelt in een landschap waar gevaar, overleving, vriendschap en toeval centraal staan.

De solozeiler kent bovendien boeiende personages die de auteur op uitstekende wijze karakteriseert. Hij hanteert bij dit alles een fraaie schrijfstijl, beschikt over een rijke woordenschat en weet op bijzonder beeldende wijze de –voornamelijk Costa Ricaanse- omgeving in woorden te vatten. Dit alles maakt het genre etiket ‘thriller’ feitelijk ontoereikend. De solozeiler is namelijk veel meer dan dát.

Rene Beijersbergen is zeker geen nieuwkomer in de boekenwereld want eerder schreef hij al Reizen langs de waterkant, en De Sahara Route, een spannende reisthriller.

 

De solozeiler | paperback | 458 pagina’s | ISBN: 978-94-92343-47-5

 

***

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met Hanneke Tinor-Centi van HT-C Communicatie en Marketing via htinorcenti@hotmail.com of 06-46590516.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *