De 40 Zin-tuigen komt uit

De snelweg naar balans in organisaties en compleet jezelf zijn – in werk en privé

Op 25 juni 2020 verschijnt het boek 

De 40 Zin-tuigen

Je hoofdweg naar bezield werken en leven 

Auteur: Annemiek Douw

ISBN: 978-90-8208-9189

Nurcodes: 801 en 770

Prijs: € 24,50

Over het boek

Tegenslagen, irritaties, weerstand, verdriet. Ieder mens komt het tegen, zowel privé als in zijn werk. Eenmaal uit balans wordt het moeilijker om je echt open te stellen voor een ander en je te verbinden. Contacten worden oppervlakkiger, samenwerken wordt lastiger. Er gaat vaker iets mis. Je haalt wat minder voldoening uit je leven.

Dit boek laat je ervaren waar ‘zere plekken’ kunnen zitten en hoe deze je functioneren beïnvloeden. Het laat je ontdekken wat je hier zelf aan kunt doen en helpt je op een andere manier te kijken en te kiezen.

Het is gebaseerd op de door Annemiek Douw ontwikkelde methode De 40 Zin-tuigen®. Hierin vat ze jouw energieveld en de 40 onderliggende (levens)thema’s die daarop dagelijks van invloed zijn op unieke wijze samen.

Het boek De 40 Zin-tuigen biedt herkenbare en aansprekende praktijkvoorbeelden, een persoonlijke insteek, een heldere vertaling naar de werksituatie gecombineerd met vragen en reflecties die je aan het denken en voelen zetten. Het bevat twee tools: een voor jou persoonlijk en een voor jou en je team. Al snel identificeer je hiermee in één oogopslag de kern van een probleem in je leven, je werk of de organisatie. Dat maakt het mogelijk om te focussen op de werkelijke oorzaak ervan en juiste en zinvolle keuzes maken. De perfecte keuzes voor jou.

Het boek ondersteunt je in je proces om je leukste zelf te worden – de persoon te worden die je diep van binnen écht bent. Compleet. Daardoor hervind je je evenwicht, ervaar je plezier, leef en werk je optimaal, heb je vervullende relaties en creëer je een prachtige nalatenschap.

Met een voorwoord van Marco Buschman, auteur van de bestseller Verbindend Vermogen.

 

Over de auteur

ir Annemiek Douw (1966) is sinds 1999 zelfstandig management coach, energetisch therapeut en trainer. Ze is daarbij specialist in aura’s en de energie van mensen en organisaties. Ze ontdekte dat het menselijke energieveld uit 40 energielagen bestaat, in plaats van de 7 uit de literatuur. In 2011 en 2015 publiceerde ze daar twee boeken over. Vervolgens ontwikkelde ze de management tool De 40 Zin-tuigen®. In het boek De 40 Zin-tuigen vertaalt ze nu de energie van ieder mens naar 40 concrete thema’s en maakt duidelijk hoe deze jouw leven, je eigen ontwikkeling en die van een organisatie beïnvloeden en hoe je dit kunt benutten.

Voor de redactie

Wilt u meer informatie, een recensie-exemplaar van De 40 Zin-tuigen ontvangen, of een interview met de auteur, dan kunt u haar bereiken via Annemiek Douw – coaching & consulting 040-8434566 of mobiel 0622770660 of via www.annemiekdouw.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *