BookClip™ – handige slimme boekenlegger – blijft vanzelf op de juiste laatst gelezen bladzijde.

De BookClip™ is een handige vervanger voor een boekenlegger die voor je bijhoudt waar je was gebleven.…

Door het klemmetje van de BookClip achter op de kaft te plaatsen, zal het stalen veertje functioneren als bladwijzer, waardoor deze als bladwijzer automatisch de laatst gelegen pagina vast houdt.

De BookClip is een handige vervanger voor een boekenlegger die voor je bijhoudt waar je was gebleven. Een normale boekenlegger moet je steeds verplaatsen, maar dat hoeft met deze klem niet. Dat werkt zo: Je bevestigt de klem aan de achterkant van je boek aan de onderkant van de kaft, ongeveer in het midden. Vervolgens sla je het boek open waar je gebleven was en haakt het wijzertje van de BookClip om de rechterpagina. Wanneer je nu een bladzijde uit hebt sla je deze om via de rechterbovenkant, waarbij je hem onder het wijzertje vandaan haalt. Het klinkt misschien als een zware taak om je manier van bladzijden omslaan aan te passen voor een boekenlegger, maar het went snel.
Moet je nu om een of andere reden stoppen met lezen, dan kun je het boek gewoon dichtklappen met de klem ertussen. Is de reden voor het stoppen met lezen weg, dan kun je makkelijker verder dan met een gewone boekenlegger.

Exclusief te koop op Bol.com voor € 6,95  Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *