Boekpresentatie ‘Dichter bij de ziel’ 24 juni.

Boekpresentatie ‘Dichter bij de ziel’

Op vrijdagmiddag 24 juni aanstaande is er een feestelijke presentatie van het boek ‘Dichter bij de ziel’. De boekpresentatie vindt plaats in het atrium van het prachtig gelegen Huize het Oosten, Rubenslaan 1, 3723 BM Bilthoven. De locatie ligt op loopafstand van station Bilthoven (450 meter). Er is bij de locatie voldoende gratis parkeergelegenheid. Je bent welkom vanaf 14.30 uur. Er is koffie/thee. Mocht je aanwezig kunnen en willen zijn, laat het s.v.p. weten met het oog op de catering en dergelijke (dit kan via wouter@zinenzen.nl).

‘Dichter bij de ziel’ is geïllustreerd door Nynke Vermaat, journalist en beeldmaker. Ze schrijft over Rotterdam en haar inwoners. Onder de naam Lino Nyno maakt ze illustraties, meestal gereproduceerd middels linoleumsneden. Vincent Duindam schrijft in het voorwoord in het boek:

Wouter’s bundel is enerzijds een koffer met prachtige ansichtkaarten, anderzijds een reisgids. Zijn poëzie is schilderachtig en sfeervol. De reflecties geven expliciet richting. De natuur is belangrijk in dit boek. We maken onderdeel uit van de natuur, we zijn zelf natuur. De gedichten bewegen zich op het ritme van de seizoenen en de getijden van onze levensloop. Ze worden door de stilte gedragen.

Programma 24 juni

15.00 uur

Het boek wordt geïntroduceerd door de uitgever, Rinus van Warven. Aansluitend geeft Vincent Duindam zijn beleving bij het boek. Vincent Duindam is psycholoog, spreker en publicist. Hij beweegt zich op de grens van psychologie en spiritualiteit (en steekt deze graag over). Tot slot rondt ondergetekende af met een korte toelichting. De speeches worden omlijst met muziek van gitarist en singer-songwriter, Jan Duindam. Zijn muziek opent deuren naar schoonheid en liefde.

15.45 uur

Gelegenheid om een (desgewenst gesigneerd) exemplaar van ‘Dichter bij de ziel’ aan te schaffen. Er is een nazit met een hapje en een drankje. Onder de kopers wordt een linoleumsnede van een illustratie uit het boek verloot.

17.00 uur: einde bijeenkomst.

Het boek is vanaf 24 juni ook te bestellen via https://uitgeverijvanwarven.nl/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *