Afstammeling van een ziener

De afstammeling van een ziener

Het nieuwe boek van Iris van den Heuvel uit Enschede is verschenen

Op vrijdag 2 oktober is het nieuwe boek ‘De afstammeling van een ziener – Samen met geesten opzoek naar het verleden’ van Iris van den Heuvel verschenen. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Een normaal leven leiden is lastig als je beste vriend een geest is. Katie weet dat maar al te goed. Na een typisch geestenakkevietje komt ze terecht in een huis voor probleemjongeren. Hier ontmoet ze onder anderen de vurige Riley en de meesterdief Tess. Katie probeert zich bezig te houden met normale dingen zoals school en alles wat daarbij komt kijken. Bovennatuurlijke zaken dringen zich echter aan haar op. Tegen beter weten in besluit ze een geest te helpen in ruil voor informatie over haar eigen verleden. Ze zal haar nieuwe vrienden hard nodig hebben. Niet alleen de geheimen uit haar verleden, maar ook de gevaren beginnen zich langzaam maar zeker te openbaren…

Over de auteur

Iris van den Heuvel is geboren op 23 augustus 2002. Ze vermaakt zich met het idee dat de wereld magischer is dan de meeste mensen vermoeden. Boeken komen immers met hun eigen vorm van magie. Tijdens de fietstochten naar school liet ze haar fantasie de vrije loop en legde ze de basis voor “De afstammeling van een ziener”. Nu ze de middelbare en de fietstochten die daaraan verbonden waren achter zich laat, wil ze een tikkeltje magie de wereld in helpen in de vorm van een boek.

Boekgegevens

Titel: De afstammeling van een ziener – Samen met geesten opzoek naar het verleden
Auteur:       Iris van den Heuvel
Verschijningsdatum:  02-10-2020 Aantal pagina’s:   238
ISBN:  9789464036091 Geïllustreerd:  nee
Verkoopprijs:  € 21,50 Uitvoering Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *