Wereldreizigers presenteren hun boek vanop de fiets

In vier jaar tijd reisden Zoë Agasi en Olivier Van Herck op eigen kracht de wereld rond. Te voet, op de fiets, zeilend, in de kano, op ski’s en op skates legden ze meer dan 40.000 kilometer af. Nu is hun boek “Op Eigen Kracht” klaar en dat presenteren ze in heel Nederland, vanop de fiets! Ze trekken van stad naar stad en houden halt in de avond om inspiratielezingen te geven. Inspirerender kan de avond niet beginnen toch?

Zoë en Olivier fietsten vorige week door België. Daar werden ze opgemerkt door VTM Nieuws, VRT, Radio 2, Het Laatste Nieuws en het Belang van Limburg. Eerder waren ze ook al te zien bij Tijd voor Max, Radio 1, Radio 2, Het AD en BN De Stem.

Waar komen ze langs?

  • Woensdag 10 november: Aarle-Rixtel
  • Zondag 14 november: Leersum
  • Dinsdag 16 november: Amsterdam
  • Woensdag 17 november: Delft
  • Donderdag 18 november: Utrecht
  • Vrijdag 19 november: Bodegraven
  • Zondag 21 november: Breda

U bent uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de aanstekelijke presentatie van hun wereldreis en het bijhorende boek. 

Het boek

In april 2016 schrijft Olivier zijn ontslagbrief en kondigt zijn vertrek aan. Hij wil op reis. Hij wil de wereld ontdekken. Met die beslissing zet hij zijn vriendin Zoë voor het blok, en dat blijkt precies te zijn wat ze nodig heeft. Haar toekomst ligt duidelijker voor haar dan ooit tevoren: een wereldreis met Olivier, of een topsportcarrière. Ze stopt als professioneel atleet. Ze kiest voor vrijheid, eigen atletische doelen en avontuur.

Een onwaarschijnlijk avontuur zonder eindbestemming, zonder tijdslimiet en zonder ervaring. Zoë en Olivier vertrekken op wereldreis met twee oude fietsen. Of ze dat wel kunnen, weten ze niet. De reis zal het leren. Vier jaar later hebben ze 40.000 kilometer afgelegd. Op de fiets, met de kano, op ski’s, in een zeilboot, te voet en op skates. Langzaam, duurzaam en gezond. Helemaal op eigen kracht.

Ze reizen van ongekende gastvrijheid naar pure wildernis, van momenten vol tranen naar triomfantelijke overwinningen, van hevige ruzies naar intens geluk. Het boek is een levendige kroniek van wat er gebeurt als twee mensen hun comfortzone verlaten, op weg naar het onbekende. De beloning is een uitzonderlijke zelfontdekking én een nieuwe blik op de wereld.

In Op eigen kracht ontdek je hoe deze uitzonderlijke reis tot stand kwam, wat ze onderweg leerden, wat ze gaven en wat ze terugkregen.
Op eigen kracht is een inspiratieverhaal om bij weg te dromen, vol praktische tips om jouw eigen dromen waar te maken.

Persmap

Er is een persmap samengesteld met een selectie foto’s uit het boek. Deze mogen in overleg rechtenvrij gebruikt worden, mits verwezen met copyright naar WeLeaf.

Voor deze persmap, een interview met Zoë en Olivier van WeLeaf of meer informatie over het boek kunt u contact opnemen met Zoë Agasi (06 30 29 78 40), Olivier Van Herck (+32 477 19 27 24) of via zoeagasi@hotmail.com 

Kijk voor data en tijden van hun inspiratie-tour op www.weleaf.nl/boektour
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *