Nieuwe dagbesteding Leusden – Samen Precies Goed

Dagbesteding Samen Precies Goed, nieuw in Leusden en vanaf januari 2023 zijn we open.
Je vind ons op de Klepelhoek 5 (bij de Karwei).

Samen Precies Goed heeft als missie dagbesteding aan te bieden door middel van uitdagende en stimulerende activiteiten waardoor cliënten ‘s morgens graag hun bed uitkomen en aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis gaan. We voorzien daarmee in de behoefte van cliënten om een zinvolle en uitdagende dagbesteding te kunnen bezoeken met als doel dat cliënten groeien in diverse opzichten en wellicht kunnen participeren in het reguliere arbeidsproces. 

We stappen maar al te graag af van de traditionele dagbesteding activiteiten. We bieden een afwisselend programma wat zorg draagt voor veel positieve ervaringen voor de client. Leren door te doen, de ruimte te ervaren dat je fouten mag maken omdat je hiervan leert want samen pakken we de draad gewoon weer op. Vanaf het moment van binnenkomst werken we aan inclusie, gewoon meedoen en erbij horen, iedereen heeft recht op eigen regie.

Wat gaan we doen ?
Teveel om hier op te noemen, maar zeker allemaal activiteiten die aanspreken, voor meer informatie kijk even op onze website https://www.samenpreciesgoed.nl of op Facebook en mocht je nog vragen hebben dan beantwoorden wij ze natuurlijk graag !
 
Samenwerking op wat voor manier dan ook met lokale bedrijven in Leusden (of omgeving) staan we héél erg voor open, neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *