LIVE 24/7 de Grootste Kerstboom ter wereld

LIVE 24/7 van 11 december 2021 tot 6 januari 2022

Stichting Scoop Hobbyfonds (kortweg Hobbyscoop) helpt de Stichting Kerstboom met een live videostream waardoor “onze boom” voor iedereen te bekijken is. Stichting kerstboom is belast met de bouw, onderhoud en het branden van ‘s werelds grootste Kerstboom. De samenwerking is niet zo vreemd want beide stichtingen hebben ‘iets’ met de Gerbrandytoren in IJsselstein. In 2017 werd geholpen met de realisatie van de alternatieve kerstboom na blikseminslag en in 2018 werkten beide organisaties nauw samen om een geheel nieuwe verlichting te realiseren.

We leven in een vreemde tijd waarin veel mensen erg geïsoleerd zijn. Stichting Kerstboom neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid  en zet alles op alles om de grootste kerstboom dit jaar ook te laten branden. Dat gaat ook dit jaar weer lukken!

Een openingsevenement mag helaas niet plaatsvinden en daarom heeft de stichting besloten om een virtueel ontstekingsevenement te organiseren die live via intermet te bekijken is.

Evenals in 2020, en na veel positieve reacties, heeft de organisatie van Stichting Kerstboom het team van Hobbyscoop verzocht om de kerstboom dit jaar opnieuw in beeld te brengen via een live videostream. Hobbyscoop beschikt reeds over een tweetal camera’s die vanaf de Gerbrandytoren prachtige beelden geven van de mast en de wijde omgeving vanaf 220 meter hoogte. Hieraan hebben we weer een camera toegevoegd die nu aan de zuidzijde van de Gerbarndytoren bij de Ijsseltap Boerderij van de familie Kuijt is geplaatst en met een straalverbinding gekoppeld is met de rest van het systeem. Zo kan iedereen, ook op afstand, meegenieten van de Grootste Kerstboom!

De livestream is te volgen via: https://www.youtube.com/watch?v=QJ-gWB4H3YA of zoek even op De Grootste Kerstboom Live!

Kijk voor de digitale ontsteking op zaterdag 11 december om 19.15 uur op de website https://www.degrootstekerstboom.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *