Fiets4Daagse De Peel wordt verplaatst naar 2022

Ondanks de corona-beperkingen hebben we als organisatie de afgelopen maanden niet stilgezeten en er alles aan gedaan om onze Fiets4Daagse, weliswaar in aangepaste vorm, door te laten gaan. Belangrijke leidraad hierbij is, welke mogelijkheden ons door de overheid (landelijk en lokaal) geboden worden.  

Echter, het landelijk stappenplan vermeld “dat georganiseerde auto-wandel- en fietstochten, bedoeld voor vermaak van de deelnemers, onder het begrip evenement vallen en dus verboden zijn, omdat deze activiteit (of onderdelen daarvan) een aanzuigende werking hebben. Omdat niet bekend is wanneer evenementen weer worden toegestaan en onder welke voorwaarden of Covid-aanpassingen, worden vergunning-aanvragen niet eerder dan 30 juni in behandeling genomen”.

Omdat onze Fiets4Daagse De Peel onder bovengenoemde regelgeving valt, hebben wij nu alsnog met teleurstelling en pijn in het hart, moeten besluiten voor een totale afgelasting in 2021 en verplaatsing naar 26 t/m 29 juli 2022.

Uitstel is voor ons niet langer een optie en zo zorgen we nu voor duidelijkheid in deze nog altijd onzekere tijden voor onze deelnemers, vrijwilligers en anderen die betrokkenen zijn bij onze Fiets4Daagse De Peel. Wij nemen als organisatie onze verantwoordelijkheid, ook omdat de gezondheid voor alles gaat.

” Blijf gezond en let een beetje op elkaar…”

We zien en ontmoeten elkaar hopelijk op 26 tot en met 29 juli 2022.

 

Algemeen Bestuur Fiets4Daagse De Peel,

Deurne, Meijel, Stiphout, Weert

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *