Bij carwash WeWash in Almere wassen de dames van Miss Beauty of Flevoland voor de Linda Foundation!

Persbericht

Bij carwash WeWash in Almere wassen de dames van Miss Beauty of Flevoland voor de Linda Foundation!

Op zondag 5 maart wordt de carwash in Almere overgenomen door de dames van Miss Beauty of Flevoland. Met het werken bij WeWash zamelen zij een bedrag per wasbeurt in voor de Linda Foundation.

Bij Miss Beauty staat naast persoonlijke groei en de glamour van de rode loper ook voor teruggeven. Een stukje teruggeven aan de samenleving om precies te zijn. Liefdadigheid en betrokkenheid bij mensen vormen een deel van de kern van wat zij doen. De finalisten van Miss Beauty of the Netherlands zetten zich namelijk al 4 jaar in voor de LINDA.Foundation, om zo gezinnen met kinderen in Nederland te helpen die het financieel zwaar hebben.

Carwash WeWash in Almere steunt Miss Beauty of Flevoland hierin en zo is er het initiatief ontstaan om te wassen voor het goede doel. De deelneemsters van Miss Beauty komen op zondag 5 maart werken bij WeWash en hiermee wordt er op deze dag € 3,- per wasbeurt ingezameld voor de Linda Foundation. Uiteraard is het niet een reguliere dag bij WeWash, maar zullen de dames er een waar feest van maken op de vestiging tussen 12.00 uur en 19.00 uur!

Er wordt op het stofzuigplein barista koffie uitgedeeld en de DJ zorgt voor feestmuziek. Ook is er een beautycorner ingericht waar het mogelijk is om je nagels te laten doen. Aan de kinderen is ook gedacht, de dames delen popcorn of een suikerspin uit, als ze niet aan het meedoen zijn aan de confetti contest….. wie krijgt het eerst de auto vol confetti weer schoon?

De deelneemsters van Miss Beauty of Flevoland hopen uiteraard op zoveel mogelijk auto’s op deze dag bij de carwash, zodat ze een groot bedrag ophalen voor de Linda Foundation. Wewash is geopend op zondag van 8.00 uur tot 20.00 uur en bevindt zich aan Transistorstraat 115 in Almere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *