Bedding House schenkt maar liefst 300 mooie zachte en warme fleecedekens aan Leger des Heils

Persbericht – In deze huidige dure tijden, kan helaas niet iedereen er warm bij zitten. Veel mensen durven thuis de verwarming en elektriciteit niet aan te zetten, vanwege de huidige gas- en energieprijzen. Bedding House en Leger des Heils werken samen onder de #geefwarmtedoor en zullen maar liefst 300 mooie zachte en warme fleecedekens uitdelen. Zodat iedereen er warm bij kan zitten in deze koude winterperiode.

De dekens worden verdeeld over mensen die dak- of thuisloos zijn en hierdoor noodgedwongen op straat leven, mensen en gezinnen met ambulante begeleiding, mensen die langs komen in twee geselecteerde ‘warme kamers’ van regio Noord West, aan kinderen in kindertehuis Vliet en Burgh, mensen die zich aanmelden bij de winteropvang, jongeren op zorglocaties. Hieronder valt ook het Middenhof: een nieuwe zorglocatie waar Leger des Heils W&G Noordwest in samenwerking met Stichting 488 jonge meiden (15 tot 23 jaar) opvangt die wegens omstandigheden geen eigen thuis hebben. Daarnaast worden de dekens ook nog uitgedeeld via vrijwilligers coördinatoren en gezinscoaches.

Leger des Heils hielp eerder al door het openen van buurthuiskamers, waar je overdag kunt verblijven en een gratis warm kopje koffie of thee kan komen drinken. Door deze ‘warme kamers’ heeft iedereen in de buurt een plek waar hij of zij naartoe kan.

Samen staan we sterk

Bedding House vindt het in deze onzekere tijd belangrijk om elkaar te helpen en de warmte door te geven. In de uitspraken ‘kijk niet weg’, ‘oordeel  niet’ en ‘zorg voor elkaar’ vinden een familiebedrijf als Bedding House en goede doelen organisatie Leger des Heils elkaar. Bedding House heeft zich in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een toonaangevend familiebedrijf in de markt van bed- en bad textiel, maar verliest het welzijn van haar werknemers niet uit het oog. Bedding House creëert hoogwaardige collecties, geïnspireerd op de laatste trends in mode en interieur, voor meer dan dertig landen. De eigen merken van Bedding House zijn Beddinghouse, Beddinghouse Dutch Design, Beddinghouse Care, Beddinghouse x Hanneke de Jager, Kardol en KAAT Amsterdam. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *