Wijkevenement 100 jaar Muntel

Zondag 18 september vindt na twee jaar corona eindelijk Wijkevenement 100 jaar Muntel plaats op het Taxandriaplein in ’s-Hertogenbosch. Dit evenement wordt georganiseerd ter afsluiting van het 100-jarig bestaan van de wijk de Muntel, wat plaats vond in 2020.

De dag zal in het teken staan van de wijk De Muntel door de jaren heen met onder andere een fotoexpositie, een kinderkermis met met een zweefmolen, rommelmarkt en Oudhollandse spellen.

Voor dit speciale evenement heeft Wijkkrant Muntel Vliert Orthenpoort de handen ineen geslagen met De Hobbel, Activiteitenteam de Taxander, Wijkgebouw De Slinger en Herstelacademie De Stijl. Samen met de jongerenwerkers van PowerUp073 , kinderwerk van Farent en werkers van S-port zullen zij een zeer gevarieerd programma neerzetten. Denk aan bijvoorbeeld Bubble voetbal, een heuse Sweeper, een Living Museum, schminken, een kindertreintje en nog veel meer. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie, thee of ranja met muzikale omlijsting door DJ Seepman achter de draaitafels.

Op deze dag zal ook de onthulling van de muurschildering door kunstenaar x op de achterzijde van Speelgoeduitleen De Hobbel plaatsvinden. De muurschildering bestaat uit spelende kinderen van de afgelopen honderd jaar.

Voor de rommelmarkt zijn er kramen te huur. Je kunt direct reserveren door langs te gaan bij Cafetaria de Taxander of door te bellen met 073-614 62 82.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *