Wiebeltoren van BIBS stimuleert fantasie en creativiteit van kinderen

De nieuwste aanwinst van BIBS is de Wobbly Tower. Deze multifunctionele stapeltoren prikkelt de nieuwsgierigheid en creativiteit van je kleintje. Zo kan je kind de toren op meerdere manieren bouwen, de ringen tellen of de kleuren benoemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alleen de verbeelding van je kind bepaalt de grenzen.

Met de Wobbly Tower lanceert BIBS leerzaam stapelspeelgoed waar je kind niet snel op uit uitgekeken zal zijn. De wiebeltoren is ontworpen om de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en het ruimtelijk inzicht van je kind te ontwikkelen.

Multifunctioneel design
De speelgoedtoren kun je op verschillende manieren in elkaar zetten. Naast bouwen groot naar klein en andersom kun je de kommen van de toren in elkaar plaatsen, waardoor je op een andere manier stapelt. Het balletje dat op de top past maakt geluid, zodat het voor je kleine spruit extra leuk zal zijn om de toren om te gooien en daarna weer opnieuw te bouwen. Naast stapelen op de grond kun je de rammelbal inzetten bij balspelletjes en is het leuk om de toren te gebruiken in het water. Door de afdrukken en de vele gaatjes wordt er een soort douche-effect gecreëerd. Waterpret gegarandeerd!

Duurzaam speelgoed
Bij het ontwerp van de BIBS Wobbly Tower is rekening gehouden met het ontwerp, de groei en de ontwikkeling van toekomstige generaties. De stapeltoren moedigt eindeloos spelen aan, biedt zintuiglijke stimulatie en ontwikkelt de fijne motoriek van kinderen. Het speelgoed is gemaakt van veilig en duurzaam plastic en is 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten. De inhoud van de rammelbal is gemaakt van restjes uit eigen productie. De wiebeltoren heeft een esthetische uitstraling dat goed aansluit bij de wensen van een modern gezin. Door het strakke design en de stijlvolle pastelkleuren is de toren een blikvanger in de kinderkamer. Een ijzersterk ontwerp met een lange levensduur. Speelgoed dat tegen een stootje kan. Wel zo fijn!

Verkoopinformatie
De multifunctionele Wobbly Tower is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. De stapeltoren is verkrijgbaar in twee kleurencombinaties die mooi aansluiten bij de andere BIBS-producten. Je shopt de nieuwe stapeltoren voor € 24,95 bij geselecteerde babyspeciaalzaken zoals Babypark, Prenatal, Babydump, conceptstores en baby en kinder (kleding) winkels.

Over BIBS
BIBS, opgericht in 1978, is een premium Deens merk voor pasgeborenen, peuters en kleine kinderen, evenals hun ouders. Het allereerste BIBS-product, de Colour fopspeen, is een bestseller en een vaste favoriet onder ouders over de hele wereld. In de loop van de jaren heeft BIBS het assortiment uitgebreid en zich door ontwikkelt tot een premium en geliefd baby- en kindermerk. Het merk biedt duurzaam producten die origineel, veilig en esthetisch zijn. De slimme producten van BIBS maken het ouderschap leuker én makkelijker! Bekijk het assortiment via www.bibsworld.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *