Vier speciale momenten met Gelukspoppetjes.eu

Gelukspoppetjes.eu staat garant voor het verspreiden van een flinke dosis positieve energie. Of het nu gaat om het vieren van een speciale gebeurtenis, het uitdelen van verdiende complimenten, of het ontwerpen van een persoonlijke geluksbrenger, hier vind je alles wat je nodig hebt. Van bruiloften en jubilea tot opbeurende kaartjes voor dierbaren in moeilijke tijden – voor elk moment is er een passend gelukspoppetje.

Of je nu op zoek bent naar een vleugje geluk voor jezelf of juist een glimlach op het gezicht van iemand anders wilt toveren, Gelukspoppetjes.eu is jouw toegangspoort tot een wereld van positiviteit en vreugde. Ontdek hoe de geluksbrengers elke dag bijzonder maken.

Gelukspoppetjes voor elke gelegenheid
Bijzondere momenten in het leven vragen om wat extra aandacht. Zo heeft Gelukspoppetjes.eu poppetjes die je kunt verwerken in een traktatie, als bedankje meestuurt bij een kaart of inzet als geluksbrenger voor iemand die een hart onder de riem goed kan gebruiken. Ook voor speciale dagen zoals Sinterklaas, Kerst, Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag zijn er thema poppetjes om deze dagen nóg specialer te maken. Of denk aan belangrijke gebeurtenissen zoals een bruiloft, de geboorte van een kind of het vieren van een jubileum. Bevestig het geluk aan een kaart, bos bloemen of fles wijn om het presentje te zien van een persoonlijke noot. Ook cadeaus kun je feestelijk inpakken door er een gelukspoppetje in te verwerken.

Geef een compliment
Iedereen verdient af en toe een compliment, maar het vinden van de juiste woorden kan soms lastig zijn. Gelukspoppetjes.eu biedt de oplossing met een uitgebreide selectie complimentenkaartjes. De kaartjes bevatten teksten zoals “Ik ben trots op je,” “Jij bent geweldig,” en “Je bent mooi zoals je bent.” Deze kaartjes kun je afzonderlijk aanschaffen, maar er zijn ook bijpassende gelukspoppetjes, zodat je ze als set kunt geven. Verspreid een beetje geluk door anderen te waarderen en op te vrolijken of geniet zelf van een compliment door het kaartje ergens op te hangen.

Gelukspoppetje op maat
Stel je voor dat je een uniek gelukspoppetje kunt ontwerpen in de kleuren en stijl van je bedrijf. Gelukspoppetjes.eu heeft Artasja Lucky Productions opgericht om deze droom werkelijkheid te laten worden. Hier vind je alle tools om eigen geluk te creëren. Jouw geluk, jouw ontwerp, jouw geluksbrenger! Alle ontwerpen worden geproduceerd volgens de FSC en BSCI certificaten, wat garandeert dat ze duurzaam, milieuvriendelijk en mensvriendelijk zijn. Geniet met een gerust hart van jouw unieke gelukspoppetje. Je kunt jouw eigen gelukspoppetje laten ontwerpen bij afname vanaf 5000 stuks. Heb je er niet zoveel nodig? Dan is het leuk om bij afname van 25 bestaande gelukspoppetjes een uniek kaartje te laten ontwerpen. Perfect om in te zetten voor je trouwdag, de babyborrel van je kleintje of het feest dat je organiseert voor de familie.

Over Gelukspoppetjes.eu
Gelukspoppetjes.eu is de toonaangevende leverancier van geluk in Europa, opgericht door Jans Pilmeyer, die elke dag met een grote glimlach aan het werk gaat. De missie is dagelijks zoveel mogelijk vreugde en geluk te verspreiden. De uitgebreide collectie omvat meer dan 200 verschillende gelukspoppetjes, evenals complimentenkaartjes, gelukspennen, notitieblokken en sleutelhangers. Een groot deel van de producten wordt met zorg gemaakt op dagopvanglocaties voor mensen met een beperking, wat bijdraagt aan een dubbele dosis geluk. Ontdek het volledige assortiment op www.gelukspoppetjes.eu en deel de vreugde met de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *