Stralen tijdens de feestdagen met KAYA’s persoonlijke sieraden

Wat is er mooier dan iemand te verrassen met een persoonlijk sieraad? KAYA Sieraden introduceert met trots haar betoverende Kerst Collectie, waarin sieraden schitteren als nooit tevoren. Maak de feestdagen onvergetelijk met een persoonlijk geschenk dat je voor altijd zult koesteren.

Kerstmis is een tijd van vreugde en samenzijn. De Feestdagen Collectie van KAYA Sieraden maakt de magie van deze tijd nóg specialer. Met een beetje liefde van jezelf en van KAYA creëer je namelijk een one-of-a-kind sieraad voor jouw geliefden.

Sprankelende Sieraden
Voor wie geluk goed kan gebruiken heeft KAYA Sieraden een klavertje vier waarop je een naam of letter kunt laten graveren. Of je nu kiest voor de betoverende Klaver Ketting met sprankelende zirkonia stenen of de bijpassende armband, deze sieraden laten je stralen tijdens de feestdagen. Met de Geboortebloem Ketting geef je blijvend bosje bloemen met symbolische betekenis voor elke geboortemaand. Zo staat Hulst voor de maand december en een Sneeuwklokje voor januari. Welke bloem past bij jou of je dierbare? Voor geliefden is er ook de ketting ‘Two Hearts, One Love’, waarbij de hanger bestaat uit twee hartjes die met elkaar versmolten zijn. Een romantisch symbool die de liefde tussen jou en je geliefde symboliseert.

Betekenisvolle armbanden
De armbanden van KAYA staan symbool voor de diepgaande verbinding tussen jou en je dierbaren. Ze zijn perfect om de band met bijvoorbeeld je moeder, dochter, vriendin of partner te bezegelen. Draag ze in hun eenvoud of combineer ze met andere waardevolle sieraden om je polsen te sieren met betekenis en liefde. Ontdek de bijzondere Moeder & Dochter armbanden, waarvan de twee hartjes in elkaar passen. Of de armband ‘Connected’ waarbij er twee ringen in elkaar verstrengeld zijn. Door het dragen van de armbanden zijn jullie voor altijd met elkaar verbonden. Ben je op zoek naar een armband waar je meerdere namen op kunt verwerken, dan is de Schakelarmband met Naam iets voor jou. Dit verfijnde armbandje is een krachtpatser voor jong en oud. Laat er de namen van je kinderen of BFF’s op graveren en je maakt er in een handomdraai een persoonlijke blikvanger van.

Verrassend Kerstcadeau
KAYA vangt de liefde en verandert deze in persoonlijke sieraden, perfect om onder de kerstboom te leggen. Laat een strakke bangle armband graveren, voeg de naam van je partner toe aan een ketting of stel een jasseron armband samen met gegraveerde bedels. Bij KAYA kun je hét unieke kerstcadeau creëren, een sieraad dat voor altijd wordt gekoesterd. De collectie wordt geleverd in een stijlvolle verpakking, wat het ontvangen extra feestelijk maakt. Of je nu besluit om het cadeau zelf te overhandigen of rechtstreeks naar je geliefde te laten sturen, de glimlach op hun gezicht is gegarandeerd.

Over KAYA Sieraden
Bij KAYA Sieraden draait het om het vastleggen van speciale momenten. Daarom biedt het sieradenmerk een ruim assortiment gepersonaliseerde sieraden, zodat je altijd iets vindt dat bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Moederdag of een tastbare herinnering aan een overleden dierbare, bij KAYA wordt er met liefde en zorg aan jouw sieraad gewerkt. Ontdek de collectie op www.kayasieraden.nl en maak deze Kerst extra bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *