Stop Corona in Amsterdam Zuidoost!

Persbericht: Stop Corona in Amsterdam Zuidoost!

Gezamenlijke kerken in actie tegen de verspreiding van Covid-19

 

Wanneer: zaterdag 24 oktober 15:00-18:00

Waar: Amsterdam Zuidoost

Wie: PCC Amsterdam (Pentecostal Council of Churches), een samenwerkingsverband van veertig internationale (migranten) kerken in Amsterdam.

Contactpersoon: Moses Alagbe (voorzitter), malagbe2@yahoo.com, 06 20807750

 

 

Op 24 oktober organiseren de gezamenlijke kerken van de Pentecostal Council of Churches Amsterdam een campagne om inwoners van stadsdeel Zuidoost op te roepen zich aan de RIVM regels te houden. In dertig auto’s rijden we door de straten met vlaggen met deze boodschap in verschillende talen. Op strategische plaatsen stoppen we 10 minuten om flyers uit te delen met dezelfde boodschap.

 

De PCC is een platform van veertig kerken die zich al jarenlang inzet voor de gezondheid van de inwoners van Amsterdam Zuidoost, onder de naam Your Health is Your Wealth.

Wij maken ons zorgen over de hoge aantallen besmettingen met corona in Zuidoost. Als kerken willen we onze verantwoordelijkheid nemen en ons uiterste best doen om de mensen op te roepen zich aan de RIVM-regels te houden.

 

Route: Kraaiennest, Karspeldreef, Foppingadreef, Bijlmerdreef, via Stadsdeel, Bijlmerdreef, Ganzenhoef, via de markt, s113, richting Gein, via Gaasperplas, Langbroekdreef, s112, Gein, Holendrecht, Karspeldreef, eindpunt Kraaiennest.

 

SAMEN HOUDEN WE CORONA TEGEN!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *