Start nu een vrijblijvende webshop zonder technische kennis

Steeds meer mensen beginnen de gevolgen van de huidige coronacrisis te merken. Zij komen zonder werk thuis te zitten, door tegenvallende resultaten bij hun werkgever. Anderen zien dat hun onderneming verplicht gesloten wordt voor een aantal weken. Juist in deze periode van onzekerheid kan het verstandig zijn om verder te kijken dan de focus die je normaal hebt. Heb je bijvoorbeeld al eens overwogen om voor jezelf te beginnen? Zie je kansen om het huidige productaanbod van je onderneming uit te breiden met een webshop? 

 

Een webshop beginnen kan vrijblijvend, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt en een grote investering voor moet doen! Je kunt er op deze manier voor kiezen om een bestaand productassortiment uit je winkel voortaan ook online aan te bieden, je kunt producten inkopen en voor een hogere prijs verkopen in je webshop, enzovoorts. Een webshop starten kan iedereen!  

Vrijblijvende webshop via een online webwinkel platform 

Webwinkel Community is een online platform, waarop ondernemers met een webshop samenkomen. Er wordt kennis gedeeld, mensen discussiëren over problemen waar ze tegenaan lopen, enzovoorts. Niet alleen valt hier ontzettend veel te leren, wanneer je een webshop starten overweegt. Ook biedt datzelfde platform de mogelijkheid om vrijblijvend een webshop te beginnen! Je betaalt geen opzet- en transactiekosten, je hebt geen creditcard nodig om je aan te kunnen melden en ook kennis over programmeren of bijvoorbeeld het ontwikkelen van een design is niet vereist. Wat houdt jou tegen om eens wat anders te proberen nu je tijd over houdt? 

Betaalde pakketten met nog meer mogelijkheden 

Door vrijblijvend een webshop te starten, kun je uitproberen of een webwinkel past bij jouw onderneming en je interesses. Zie je de voordelen en kansen die een webshop beginnen je bieden? In dat geval kun je van dit gratis pakket, waarmee het nog niet mogelijk is om producten te verkopen, overstappen naar een betaald pakket. Verplicht is dat niet! Je kunt de vrijblijvend opgestarte webshop tot in het oneindige aanhouden. Mogelijk wil je eerst wachten tot de leverancier de aangeboden producten bij je heeft afgeleverd. 

 

Voordeel van een betaald pakket is niet alleen dat je klanten af kunt laten rekenen. Je profiteert van nog veel meer mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan de optie om automatisch bestanden met producten in te laten laden in de webwinkel. Zo hoef je dit niet langer handmatig te doen! Ook kun je met een betaald pakket een eigen domeinnaam aan je webshop koppelen. 

 

Duur is zo’n betaald pakket niet. Voor het Starter-pakket betaal je 15 euro per maand. In het geval van het Premium-pakket ligt de prijs op 30 euro per maand. Op dit punt onderscheidt het webwinkel platform zich duidelijk van concurrenten. Bij concurrenten ligt de prijs van een basispakket al snel op 50 tot 75 euro per maand. Veel meer mogelijkheden heb je daar niet!  

Neem zelf deel aan de community 

Eerder werd al aangehaald, dat kennisdeling een belangrijk onderdeel is van het platform waar je vrijblijvend een webshop kunt maken. In de eerste weken zal je wellicht veel kennis vergaren op het platform. Naarmate je webshop begint te groeien en het aantal klanten toeneemt, kun je zelf kennis delen vanuit jouw achtergrond. Welke kennis is relevant voor andere ondernemers? Op welke manier kun jij hen helpen verder te komen? 

 

Start vandaag nog vrijblijvend met een webwinkel voor jouw organisatie! Ga naar webwinkelcommunity om een account aan te maken en direct te starten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *