Ronald de Boer op de Shine Day: Gratis evenement voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Op zaterdag 1 juni 2024 vindt de vierde editie van de Shine Day plaats; een speciaal evenement voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten en/of mantelzorgers uit heel Nederland. Dit gratis evenement wordt gehouden in “De Basiliek” in Veenendaal en opent zijn deuren om 10.00 uur voor 750 bezoekers, verwelkomd door de vrijwilligers van de stichting Bliss to Shine.

Special Guest: Ronald de Boer
Dit jaar hebben we de eer om voetballegende Ronald de Boer als speciale gast te verwelkomen. Bezoekers krijgen de unieke kans om een foto te maken met deze iconische sportheld.

Een dag vol Plezier en Ontspanning
De Shine Day biedt een scala aan activiteiten die zorgen voor een dag vol ontspanning en plezier. Nieuw dit jaar is een speciaal mannenplein, waar bezoekers onder andere de unieke kans krijgen om de voormalige F1-auto van Valtteri Bottas van dichtbij te bewonderen. Kinderen kunnen zich vermaken op het speciaal ingerichte kidsplein met animatie door Blissi, prinsessen en ballonkunstenaars. Daarnaast kan iedereen genieten van beauty-behandelingen, deelnemen aan creatieve workshops en proeven van diverse culinaire hoogstandjes op het horecaplein.

Muzikaal Entertainment
Laat je betoveren door de muzikale talenten van popkoor All4fun, de prachtige stem van Maya Willemse, en de optredens van Nicoline Power en Harold Schonewille. Sluit de dag af met een spetterende afterparty verzorgd door Davy Keys.

Van Lokaal naar Landelijk
Sinds de eerste editie in 2018, met 287 bezoekers uit de lokale omgeving, is de Shine Day uitgegroeid tot een landelijk bekend evenement. Ook dit jaar komen de aanmeldingen uit heel Nederland.

Aanmelding en Bereikbaarheid
Bezoekers kunnen zich gratis aanmelden via de website van de stichting: www.blisstoshine.nl/aanmelden

“De Basiliek” is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar per auto met voldoende parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, met station Veenendaal-Klomp op loopafstand en een bushalte voor de deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *