Poster-en-Kunstdrukken.nl viert 20-jarig bestaan

20 juni 2021 – De online retailer Poster-en-Kunstdrukken.nl viert deze dagen haar 20-jarig bestaan. Als een van de eerste online marktplaatsen voor op maat gemaakte muurkunst, begon het bedrijf in 2001 met de verkoop van hoogwaardige kunstprints, handgemaakte olieverfschilderijen en posters. Vanaf de eerste dag werden alle kunstwerken op bestelling geproduceerd. Elke afbeelding kan worden afgedrukt op een breed scala aan verschillende materialen en in verschillende formaten met aangepaste inlijsting.

Beginnend met een voorraad van ca. 2.000 afbeeldingen, biedt Poster-en-Kunstdrukken.nl haar klanten tegenwoordig een selectie van meer dan 1 miljoen kunstwerken, variërend van fotografie en illustraties tot klassieke en moderne kunst. De meeste kunstwerken worden gedigitaliseerd en uitgegeven in Inhouse Edition.

Kort na zich met succes op de lokale markt te hebben gevestigd, waagde Poster-en-Kunstdrukken.nl zich op internationaal terrein. De eerste online shops voor Frankrijk en Duitsland werden al in 2004 gelanceerd. Slechts 2 jaar later volgden marktplaatsen voor Spanje, Nederland en Polen. Tot slot werden in april 2020 de Scandinavische landenshops voor Zweden (konstbilder.se), Denemarken en Noorwegen (veggbilder.store) geopend.

Net op tijd voor het jubileum van het bedrijf presenteert Poster-en-Kunstdrukken.nl zich op een nieuw, modern technisch platform. “90% van de mensen gebruikt klantenservice als een factor in de beslissing om wel of geen zaken te doen met een bedrijf” legt Boris Schmidtke – Oprichter en algemeen directeur van het bedrijf – uit. “En er bestaat geen twijfel over, dat met betere prestaties, betere beveiliging, gestroomlijnde checkout en responsiviteit, onze nieuw ontwikkelde marktplaats de ranglijst gaat aanvoeren op het gebied van klantervaring”.

Verdere technische features en een groot aantal nieuwe motieven op het gebied van graphics, illustratie en fotografie zullen in het derde kwartaal volgen.

Meer op Poster-en-Kunstdrukken.nl

Unieke kunstdrukken & schilderijen op maatKunstdrukken, schilderijen & posters op maat! Welkom bij posters & kunstdrukken – de specialist voor handvervaardigde schilderijreproducties, unieke canvasprints en posters. Sinds 2001 streven wij ernaar onze klanten de grote meesterwerken van deze wereld aan te bieden als hoogwaardige kunstreproducties van de hoogste kwaliteit. U kiest voor elke reproductie zelf het formaat, de techniek, het drukmateriaal en de lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *