Orcauboat Waters Schoonmaak Robots, brengt nieuwe marktkansen

1Wie is Orcauboat

Orcauboat concentreert zich op het onderzoek en de zaken van oppervlakte onbemande drijvende technologie en Waterenoppervlakte schoonmakende robot. Tot nu toe, is Orcauboat één van het wijdst gebruikt met de grootste eenheden inactieve water schoonmakende dienst in de wereld.

02Wat is Orcauboat aan het doen?

OrcaUboat is toegewijd aan het leveren van geïntegreerde oplossingen voor intelligent (onbemand) onderhoud en beheer van stedelijke wateren.

Wateren intelligent onderhoud en beheer door Orcauboat robots: Voornamelijk het verstrekken van 3 robots-SMURF, TITAN, TITAN (maaien) met wolk analyse platform. Focussen 3 functies-water oppervlak sanering (reiniging-maaien).

“Smart Ship”-richting – Voornamelijk gericht op de slimme scène van onbemande cruiseschepen, lancering van een reeks standaardproducten en renovatieprojecten voor onbemande cruiseschepen, bevordering van de diversificatie van wateroppervlak slim stadsvervoer.

03 Waarom doet Orcauboat dit?

#grote markt schaal voor wateren schoonmaken en onderhoud.

Er zijn momenteel 200 miljard vierkante meter stedelijke wateren in China, en er is een jaarlijkse markt voor reinigingsdiensten voor watergebieden van ongeveer 120 miljard, de marktruimte neemt van jaar tot jaar toe, en vergeleken met de concurrentie op het gebied van sanitaire voorzieningen op het land, bevindt de sanitaire voorziening aan de oppervlakte zich momenteel in een blauwe oceaan-staat.

#Oceanen en wateren hebben te maken met ongekende vuilnisvervuiling

Elk jaar zal 76% van de uit de hand gelopen kunststoffen in de wereld op rivieren terechtkomen. daar zullen ze met hoge snelheid giftige stoffen afgeven en het waterecosysteem uithollen. Wat het onbemande schip Orcauboat moet oplossen is hoe het snel de drijvende voorwerpen aan het wateroppervlak kan opvangen, hoe het kan voorkomen dat ze zich overal verspreiden en hoe het de veiligheid van het waterecosysteem kan handhaven.

#Arbeidstekort en duur

Het aantal saneringswerkers is klein, ze zijn oud, de lonen zijn hoog, en het werk is zeer riskant.

04 Wat is het kernproduct van Orcauboat?

1) Onbemande schoonmaakboot

Een onbemande waterreinigingsrobot die wordt gebruikt in open, gesloten/semi-gesloten waterscenario’s en voldoet aan de behoeften voor het reinigen van wateroppervlakken in parken, natuurreservaten, parken, grote reservoirs, offshore-wateren en andere waterscenario’s.

2) TITAN onbemande schoonmaakboot

De onbemande reinigingsboot TITAN is een oppervlaktedienstrobot die oppervlaktereiniging van vuilnis, detectie van de waterkwaliteit, intelligente inspectie en andere functies integreert. Het kan 100kg vuilnis verzamelen.

3) TITAN onbemand maaiboot

De onbemande maaiboot TITAN heeft functies zoals het volledig automatisch oogsten van wateronkruid, het reinigen van het wateroppervlak en de inspectie van de waterkwaliteit. De belangrijkste toepassingsscenario’s zijn meren, binnenrivieren en andere wateren.

productvoordelen:

1 Haalbare kosten

Vergeleken met de manuele methode bespaart de onbemande reinigingsboot Orcauboat 60% van de kosten en vergeleken met de halfautomatische mechanisatiemethode worden de kosten met 30% bespaard

2 Volledig intelligent real-time werk

Traditionele manuele en halfautomatische mechanisatie vereisen manuele interventie gedurende 6u/dag, terwijl het onbemande schip Orcauboat slechts manuele interventie vereist gedurende 0,5u/dag (opladen/afval dumpen), en autonoom kan werken gedurende de rest van de tijd, de hele dag online.

3 Diensten met toegevoegde waarde

Als de “nieuwe terminal voor watergebied”, is het uitgerust met waterkwaliteit monitoring waterdiepte meting, onderwater landmeten, en in kaart brengen, wateroppervlak intelligentie volgens de klant gegevensbeheer behoeften Verschillende sensoren, zoals patrouille inspectie, bieden gediversifieerde data detectie diensten met toegevoegde waarde.

4 Veilig en zorgeloos

Volledig automatisch werkend, om de vervanging van waterreinigingsbedrijf te realiseren, verdrinkingsongevallen van personeel te voorkomen, de managementenergie van managers vrij te maken, en digitaal management te realiseren.

05, Toepassingsgevallen

Op dit moment is Orcauboat onbemande schoonmaakboot uitgebreid tot honderden wateren in meer dan 50 steden en 10 landen, zoals de Verenigde Staten, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Thailand en Singapore, met een totale vaarkilometers van meer dan 400000 kilometer. 

06 Naar wat voor soort partner is Orcauboat op zoek?

Vertrouwd met water milieubescherming en handel industrie, en relevante samenwerking met binnenlandse ondernemingen heeft de voorkeur.

Gebaseerd op eerlijkheid en betrouwbaarheid, en lange termijn waarde van klanten en industrie eerst.

Inzicht hebben in marktstrategie en beschikken over lokale middelen voor klantenrelaties of projectsamenwerking.

07Waarom samenwerken met Orcauboat

#Strong product strength

Het aantal producten dat in de industrie wordt aangeland is eerste, met intelligentie, stabiliteit, en hoge-kostenprestaties. Het heeft onvergelijkbare productvoordelen in het onbemande schoonmakende bootspoor.

#Brand Empowerment

Orcauboat heeft verschillende bekende binnenlandse en buitenlandse bedrijven en overheden gediend. Samenwerking met Orcauboat zal de klant in slimme sanitaire voorzieningen brengen, en de invloed van het bedrijf in watermilieubescherming, watermilieubescherming, en andere industrieën vergroten.

#Business model upgrade

Orcauboat onbemande schoonmaakboot zal klanten helpen snel meer watergebied service business te verkrijgen door middel van lage kosten, hoge efficiency, onbemande, en intelligente operatie-modus.

 

08 neem contact op met Orcauboat

 Welkom iedereen bij het Orcauboat stadspartner programma.

Email adres: sales@orca-tech.com.cn

https://youtu.be/3SUHlbQKMVg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *