Online kinderschoenen shoppen zonder stress

Kinderschoenen online kopen schrikt misschien sommige ouders af, maar daar heeft de zaakvoerster Annelore wat op gevonden. Elke schoen die bij haar online komt is opgemeten, waardoor ze via een maattabel kan aangegeven welke schoenmaat ideaal is voor jouw zoon of dochter. Het enige wat jij hoeft te doen is het stappenplan volgen om hun voetjes goed op te meten! Heeft jouw kind steunzolen, of een brede voet – ook hiervoor zijn filters aanwezig zodat je nooit meer hoeft te twijfelen.

Blue Parrot is nog maar actief sinds augustus 2020 en toch weten ze zo de pijnpunten van online shoppen voor kinderschoenen aan te pakken. Slim gespeeld om tegen de Zalando-reuzen van deze tijd in te gaan.

Dit bedrijf speelt ook in op de actualiteit rond duurzaamheid. Enkel Europese merken met hun productie in Europa worden weerhouden of merken met een uitgesproken duurzaam karakter. Denk bijvoorbeeld aan de Italiaanse merken Ocra, Falcotto en Naturino, het Franse Pom D’api, Braziliaanse Veja of het Nederlandse Bergstein. Zo dragen ze bewust hun steentje bij.

De kinderschoenen van Blue Parrot zijn dus niet alleen mooi, maar tevens ecologisch verantwoord! Daarbovenop kan het met het uitstekend maatadvies niet mis gaan.

Eentje om in het oog te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *