Online evenement organiseren met ontbijt

Web seminars, events, ( hybride) evenementen, conferenties, heden ten dagen gebeurd het allemaal online. Waar eerst gebruik gemaakt werd van cateringbedrijven voor de versnaperingen, is dat op dit moment even niet mogelijk. Maar er bestaat een bedrijf, Ontbijtservice Brievenbusontbijt, deze ontbijtservice zorgt wel voor ontbijt bij alle (online) deelnemers van het virtual event! Hoe dan?!

Ontbijt per post thuisbezorgd in Nederland én op aanvraag daarbuiten. Ze verzenden de ontbijtpakketten van te voren zodat iedereen tegelijk start met een ontbijt. De brievenbusdozen worden voorzien van bedrijfslogo, merknaam, onderwerp evenement, boodschap op een kaartje in stijl van de online bijeenkomst.

Tijdens een fysiek evenement heb je te maken met een maximaal aantal bezoekers per locatie. Online geldt die limiet niet, je bereik is eindeloos. Tijdens online evenementen kun je een grotere groep mensen aanspreken dan je gebruikelijk zou doen. Maar hoe maak je het dan aantrekkelijk om toch vanuit huis deel te nemen? Hoe hang je op afstand toch bij je toekomstige volger dat slingertje op? Met een origineel brievenbuscadeautje in de vorm van ontbijt voor je klant val je vast en zeker op!

Een evenement ‘s ochtends vroeg wordt vaak ingezet om een lancering of een belangrijke aankondiging te presenteren. Dit format is ideaal als je een zakelijk publiek willen bereiken. Efficient en doeltreffend voor diegenen die niet in staat zijn om een evenement bij te wonen tijdens of na kantooruren. Om een vroeg tijdstip aantrekkelijker te maken om deel te nemen, trek je de doelgroep over de streep met een lekker ontbijt.

Maak, in de vorm van een brievenbusontbijt, een prikkelende uitnodiging. Zij zorgen dat de praktische informatie in één oogopslag duidelijk is. Op de ontbijtdoos de titel van het event, de datum, locatie en het tijdstip. Moet het publiek zich aanmelden voor het event? Een kaartje bij het ontbijt met deze informatie inclusief de link naar de plek waar geïnteresseerden zich kunnen aanmelden.

Online is nu dé nieuwe manier om je evenement, seminar, virtual bijeenkomst of vergadering door te laten gaan en kennis en inspiratie te blijven delen met elkaar. Een hoe begin je de ochtend beter dan met een gezamenlijk ontbijt van Ontbijtservice Brievenbusontbijt.

Maak een aanmeld pagina voor jouw event, verzamel de adressen van jouw deelnemers en lever de adressen in Excel bestand aan. Deze firma zorgt dat jouw online evenement start met iedereen aan het ontbijt en jouw (bedrijfs)naam in the picture.

Evenementenbureau of organiseer jij zelf een online evenement en wil je meer informatie over dit bedrijf en de mogelijkheden, neem dan contact op met Ontbijtservice Brievenbusontbijt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *