Nederlandse ondernemers ontwerpen helm die kan beschermen tegen COVID-19.

Nederlandse ondernemers ontwerpen helm die kan beschermen tegen COVID-19. 

Met als hoofdfunctie het voorkomen van COVID-19 besmetting, is deze baanbrekende uitvinding het gedachtegoed van een groep Nederlandse ondernemers die geen genoegen neemt met het normaliseren van deze abnormale situatie.

De ‘eartmasQ’ dient als persoonlijk beschermingsmiddel. Het heeft een futuristisch en revolutionair ontwerp en heeft als doel dat we zoveel mogelijk onze normale leven kunnen vervolgen. Met de eartmasQ kan bijvoorbeeld bezoek aan de oudere mensen en begrafenissen zonder problemen. 

Waarop het team toelicht: “Geen lockdowns meer. Niet meer afstand houden. Geen gezichtsuitdrukkingen achter mondmaskers. Het nieuwe normaal kan ook anders.”

Een gelimiteerde oplage van 1000 eartmasQ’s 1st editions is te bestellen voor €149,- in de voorverkoop. De eartmasQ biedt 180 graden zicht en comfort door het zachte foam, waarmee de helm op de schouders rust. Daarnaast zorgt dit foam ook voor de perfecte afsluiting van de helm, waardoor bescherming hebt tegen virusdeeltjes, maar ook tegen andere schadelijke gassen in de lucht.

De eartmasQ is naast een relatief goedkope oplossing ook het duurzame antwoord op de wegwerp mondmaskers.

Bijzonder aan het eartmasQ-design is dat het niet alleen de drager van de helm beschermt tegen invloeden van buitenaf, maar dat ook de omgeving wordt beschermd.

De eartmasQ maakt gebruik van een eenvoudig vervangbaar gecombineerd HEPA filter met actieve koolstof filter.

Deze eerste versie van de eartmasQ is een beschermende helm rondom met een gefilterde zuurstofaanvoer aan de bovenkant. Het gecombineerd HEPA filter met actieve koolstof filter houdt ten minste 99,5% van de luchtvervuiling bestaande uit kleine deeltjes tegen, denk aan pollen, virussen, bacteriën, schimmels en PM2.5.

De eerste editie eartmasQ is gelimiteerd beschikbaar in de voorverkoop op www.eartmasq.nl Er zijn er echt maar 1000 leverbaar in de eerste serie, dus weer er op tijd bij!

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn bedoeld als richtlijn – het eindproduct kan afwijken.

De helm kan eenvoudig worden schoongemaakt:
Meng water en alcohol (96%) in een 30:70 verhouding en maak hiermee de binnen- en buitenkant van de eartmasQ schoon. Neem de helm vervolgens af met water en zeep. Droog de helm af met een zachte doek om krassen op het vizier te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *