Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight van Happy Horse

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De Rabbit Richie Nightlight combineert het bekende knuffelkonijn van het lifestylemerk namelijk met een rustgevend nachtlampje. Deze innovatieve combinatie is een aanwinst voor de kinderkamer en belooft betoverende nachten voor jonge kinderen én hun ouders.

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de Happy Horse-familie. Met zijn verlichting, kalmerende geluiden en knuffelzachte vorm, is Rabbit Richie Nightlight een must-have voor kleintjes.

Rustige nachten voor je kind (en jezelf)
Het rustgevende licht en kalmerende geluid van de knuffellamp zorgen voor een serene sfeer in de babykamer. Met de keuze uit vijf kleuren licht (wit, geel, blauw, groen en paars) kunnen ouders de kleur afstemmen op de voorkeur van hun kind. Je kunt de lamp en het geluid afzonderlijk van elkaar aan of uitzetten. Daarnaast heeft de lamp een handige timer waarmee je de verlichting en geluiden automatisch kunt laten uitschakelen na 15, 30 of 45 minuten. De geheugenfunctie zorgt ervoor dat Richie de laatste functie onthoudt, zodat deze instelling bij het opnieuw aanzetten geactiveerd wordt.

Kalmerende geluiden
Naast zachte verlichting biedt de Rabbit Richie Nightlight kalmerende geluiden en slaapliedjes zoals “Brahms Lullaby”, “Rock-a-bye Baby” en “Twinkle Twinkle Little Star”. Voor de allerkleinsten heeft de nachtlamp een witte ruisgeluid dat de baby kalmeert en helpt ontspannen bij het slapengaan. Ook kun je kiezen voor baarmoedergeluiden (womb sound) die baby’s een geruststellend gevoel geven, omdat het vergelijkbaar is met bekende en vertrouwde geluid dat ze kennen uit de baarmoeder.

Gebruiksinstructies
Deze Rabbit Richie heeft een licht- en geluidsmodule in zijn buikje. De module kan worden opgeladen d.m.v. de bijgeleverde USB-kabel. Om het nachtlampje met geluiden te gebruiken, plaats je de module in de zak van de knuffel en sluit je de rits. Zorg ervoor dat je de knuffel met module buiten bereik van kinderen houdt. Hang het bijvoorbeeld in het kamertje op een plaats waar kinderhandjes niet bij kunnen komen. Is de slaaptijd voorbij? Haal de module dan uit de buik van Richie, zodat je kind er heerlijk mee kan knuffelen. En is de favoriete knuffel van je kind vies geworden? Geen probleem, want zonder module kan de knuffel in de wasmachine.

Verkoopinformatie
Rabbit Richie Nightlight is gemaakt van 100% polyester met gerecyclede polyester vulling en verkrijgbaar in vier populaire kleuren (old pink, ivory, blue en beige). De nachtlamp heeft een verkoopprijs van € 59,99 en is verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten. Bekijk hier de video over Rabbit Richie Nightlight. Meer informatie over de collectie en (online) verkooppunten vind je op de website van Happy Horse: www.happy-horse.eu.

Over Happy Horse
Al meer dan zestig jaar is Happy Horse een vertrouwd merk in de wereld van kinderproducten en bekend om de knuffels die de verbeelding van kinderen over de hele wereld stimuleren. Het lifestylemerk heeft vele kinderharten veroverd, tranen gedroogd en eindeloos veel liefde gegeven. Happy Horse is niet alleen toegewijd aan het geluk van kinderen, maar ook aan het ondersteunen van goede doelen en het creëren van een betere wereld voor volgende generaties. Alle producten uit de collectie voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *