LUDIEKE WERELDRECORDPOGING – DE SPOTCASTERS

De Spotcasters, bestaande uit een drietal acteurs (Mike Meeuws, Nico Milutki en Hasan Ebren) van verschillende achtergronden, die de koppen bij elkaar hebben gestoken om het volk vermaak te bieden na een sombere periode, gaan deze keer voor een wel heel ludieke actie. Zij zullen namelijk trachten een wereldrecord te vestigen, waarbij zij 48 uur(!!) lang aaneengesloten naar hetzelfde liedje zullen luisteren. Het huidige record staat op 40 uur. Het gaat om het nummer Der Af van Kris Kross Amsterdam. Tijdens deze recordpoging, die in totaal verspreid over drie dagen uitgezonden zal worden, zal er door een professionele dansstudio een dansje ingestudeerd worden, zullen er bekende gasten op bezoek komen, podcasts gehouden worden en nog veel meer. Op donderdag 9 februari kun je ze vanaf 09:00 uur ‘s ochtends live volgen via hun Youtube kanaal (@despotcasters).

“Dit moet zeker te doen zijn”. Aldus Hasan Ebren, medeoprichter en medelid de Spotcasters. “Natuurlijk zal het pittig zijn, maar we weten waar wij het voor doen. Er zal geld opgehaald worden voor de sport en culture en en dat geld kunnen de mensen daar nu zeker goed gebruiken”.

Een geheime twist

Alhoewel het al een pittige uitdaging op zich is, hebben de mannen er toch een schep bovenop gegooid door er een geheime twist aan te geven. Wat dit geheim zal zijn, kun je vanaf woensdag 9 februari om 09:00 uur zien tijdens de live uitzending.

Guinness Book of World Records

Wat is een wereldrecord zonder vermelding te hebben in het Guinness Book of World Records? De Spotcasters hebben het reglement uitvoerig doorgenomen en zij zullen deze challenge uitvoeren n.a.v. het stricte reglement dat komt kijken voor een plaats binnen dit boek vol avonturen.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met onze persvoorlichter Sandra Aardema op 0630168282, of per email pers@spotcasters.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *