Hip & Mama Box – een feestje om te geven én om te krijgen

Hoera, gefeliciteerd met de geboorte van de baby. De kraamtijd is de meest bijzondere tijd en vliegt zo voorbij. Maar wat wordt jouw cadeau? Je wilt natuurlijk iets unieks geven in deze bijzondere tijd. En wat is nou unieker dan een gepersonaliseerd kraamcadeau? Bij Hip&Mama Box vind je de hipste, gepersonaliseerde zwangerschaps- en kraamcadeaus voor mama en het kleintje.

Een uniek kraamcadeau
Hip&Mama Box focust zich op het verkopen van unieke kraamcadeaus. Oprichtster Carola Langeveld vindt het gevoel bij het krijgen van een cadeau erg belangrijk. “Ik wil het wauw-gevoel creëren bij de kersverse mama’s wanneer zij een Hip&Mama Box openen, dat is waar ik altijd voor wil gaan”. Een Hip&Mama Box is een cadeaubox die bestaat uit verschillende producten van gerenommeerde merken. Bij het samenstellen van de pakketten wordt er gekeken naar de kleurcombinaties en de daarbij passende producten. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor een design op de box welke past bij de inhoud van de cadeaubox. De kleuren en producten worden zo één geheel, waardoor het voor de kersverse moeder een feestje is om uit te pakken. De cadeaupakketten zijn er voor jongens, meisjes en unisex. Om het nóg persoonlijker te maken kun je diverse producten personaliseren.

Gepersonaliseerde cadeaubox
Het personaliseren van producten is één van de kwaliteiten van Hip&Mama Box. Zo is het mogelijk om op de bovenkant van de cadeaubox de naam van het kindje te laten drukken. Door te kiezen voor personalisatie is het cadeautje niet alleen origineel, maar ook nog eens hartstikke veelzijdig. Op deze manier kun je de doos ook gebruiken als bewaarbox om de spulletjes van je kind in te bewaren. Door hier het geboortekaartje, de boxpakjes, knuffeltjes en andere mijlpalen in te bewaren, maak je van de cadeaubox in een handomdraai een mooie memorybox. Zo kun je herinneringen aan een bijzondere tijd mooi bij elkaar bewaren en tover je de spullen in een handomdraai weer tevoorschijn.

Stel zelf een cadeaubox samen
Naast de box zelf kunnen er nog meer kraamcadeaus door Hip&Mama Box gepersonaliseerd worden. Voorbeelden hiervan zijn spaarpotjes, tandendoosjes, naamblokken, rompertjes en invulboeken. In de cadeaubox komen veel van deze gepersonaliseerde producten voor. Daarnaast kun je bij Hip&Mama Box ook jouw eigen cadeaubox samenstellen. Hierbij heb je als klant een ruime keuze uit producten van de leukste merken en met de mooiste ontwerpen. Je krijgt alle vrijheid om kleursamenstellingen te maken met de gekozen producten. Dit maakt het kraamcadeau nóg leuker om te geven, omdat je zelf hebt uitgezocht wat er in het cadeaupakket moet komen.

Over Hip&Mama Box
Hip&Mama Box is een initiatief van Carola Langeveld, enthousiaste ondernemer, moeder van Tess (6) en Saar (3). Tijdens haar eerste zwangerschap genoot Carola met volle teugen van beautyboxen en kreeg toen het idee om zoiets voor aanstaande moeders te creëren. Dat bleek een gouden zet, want de dozen vliegen de webshop uit. Hip&Mama Box is succesvol, groeit hard en bestaat inmiddels alweer 6 jaar. Het bedrijf groeit zó ontzettend hard dat zij tegenwoordig met een team van 15 vrouwen zijn. Bekijk het assortiment cadeauboxen en andere producten op www.hipenmamabox.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *