Het Poolse content marketing bureau Elephate richt zich op de Nederlandse markt

Ondanks de pandemie en de crisis veroorzaakt door het coronavirus, breid Elephate haar diensten uit naar een nieuwe markt. Een ervaren team van content marketeers, PR specialisten en copywriters van Elephate gaat Nederlandse bedrijven helpen door middel van marketing activiteiten.

Het in Wroclaw gelokaliseerde bureau helpt klanten niet alleen bij het verhogen van de online zichtbaarheid, maar ook bij het bouwen van een positief imago voor hun merk. Zij combineren traditionele content marketing met SEO elementen en moderne PR. Dankzij de innovatieve oplossingen voor merken zoals VOX, Oponeo, Morizon en Aleo.com heeft Elephate herkenning gebracht. 

“De Nederlandse markt, hoewel deze niet groot is, is erg volwassen. The e-commerce sector is erg ontwikkeld en blijft groeien. Onze klanten zijn voornamelijk online winkels die een bewust en volwassen aanpak hebben wat betreft content marketing, vandaar dat een uitbreiding naar de Nederlandse markt een natuurlijke keuze is voor ons.” Zegt Wojtek Mazur, oprichter van Elephate.

Elephate specialiseert zich, op buitenlandse markten, in de automotive en technologische industrieën. Het bureau heeft al gewerkt aan projecten voor klanten in verschillende landen zoals, Engeland, Amerika, België en Nederland. In de nabije toekomst richt Elephate zich op het ontwikkelen van haar services op de Nederlandse markt, waarbij zij kennis en ervaring aanbieden aan zowel bedrijven die al binnen de Nederlandse markt werken als bedrijven die deze markt willen binnentreden.

Sinds 2012, heeft Elephate een nieuwe kwaliteit van content marketing gebracht. Het bureau heeft de “Best Small Agency in Europe award” (het beste kleine bureau in Europa award) gewonnen en creatieve campagnes, uitgevoerd door Elephate, hebben de “Power of Content Marketing industry” beelden (de kracht van content marketing industrie) gewonnen.

Voor meer informatie: richard@elephate.com

https://www.elephate.com/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *