GRÜNBAG duurzame tassen van vrachtwagenzeil

7 oktober 2020 

Vanaf oktober zijn de producten van een populaire tassenfabrikant GRÜNBAG uit Denemarken in Nederland leverbaar.

Erixoutdoor, heeft per 1 oktober de producten van GRÜNBAG aan zijn portfolio toegevoegd.

 

De tassen van GRÜNBAG zijn gemaakt van recyclede restmateriaal afkomstig van diverse bronnen zoals vrachtwagenzeilen, banners, tenten, plastic drankflessen en zelfs van reddingsboten. Deze restmaterialen zijn gemaakt om extreem duurzaam en weerbestendig te zijn, dus waarom zou u gebruikte en overtollige materialen die anders zouden worden weggegooid niet opnieuw gebruiken om duurzame en weerbestendige tassen te maken?

De GRÜNBAG tassen zijn waterdicht, licht en onderhoudsarm.

De tassen met de hand gemaakt in Denemarken door de oprichter en twee her-ontwerpers.

Het GRÜNBAG -team bestaat uit slechts zes mensen, waardoor ze ervoor kunnen zorgen dat iedereen een eerlijk loon krijgt.

 

Veganistische tassen voor een groenere toekomst.

Leren tassen kopen betekent het ondersteunen van massale fokkerij en de negatieve effecten die het heeft. De veganistische tassen zijn nu een betere keuze voor een groenere toekomst.

Bij GRÜNBAG zijn ze gefocust op het produceren van hoogwaardige veganistische tassen die lang meegaan. Maar het belangrijkste is dat ze het op een milieuvriendelijke manier willen doen, daarom wordt 90% van de materialen die we gebruiken gerecycled of geupcycled. Normaal worden deze (rest)materialen weggegooid of verbrand. Door gebruik te maken van deze grondstoffen verminder je tevens de CO2 uitstoot. Dat is de missie van GRÜNBAG, minder verspilling en oude materialen een nieuwe bestemming geven.

Er wordt hard gewerkt om een ​​afvalvrije aanpak in het bedrijf op te nemen. Hoe fantastisch zou het zijn, dat er andere bedrijven worden geïnspireerd om de bruikbaarheid van de materialen die weg gegooid worden mee te nemen in een nieuw recycle proces te overwegen.

 

GRÜNBAG, stijlvolle, ethisch gemaakte, veganistische en milieuvriendelijke tassen.  Ze hebben ook een selectie schoudertassen en reistassen gemaakt van gerecyclede materialen.

Over Erixoutdoor

Erixoutdoor vertegenwoordigd een aantal merken in Nederland waaronder GRÜNBAG

Meer informatie over Erixoutdoor vindt u op de website http://www.erixoutdoor.nl.

Erixoutdoor is ook te volgen op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *