Gegarandeerd ballonnenpret met Bella Ballon!

De mooiste ballonnen met Bella Ballon!

Bella Ballon is een ware ballonartiest. Simpele ballonhondjes zijn hiermee verleden tijd. Door Bella Ballon het entertainment op jouw feest te laten verzorgen, worden zowel kinderen als volwassenen meegenomen in de wondere wereld van ballondieren. Vergeet de simpele hondjes die je vroeger op de kermis kreeg maar, want met Bella kan je het zo gek niet maken! 

Van kikkers tot aapjes, van rupsen tot vlinders. Bella kan het allemaal. En dat is niet alles. Buiten het maken van ballondieren, speelt er nog een heel verhaal omheen. Een verhaal waardoor je meegenomen wordt naar een andere wereld en waar de fantasie geprikkeld wordt, bij jong en oud.  

Bella Ballon biedt ballonentertainment op maat. Zo kan er ook nog eens geschminkt worden, worden er glittertattoo’s gezet, geeft zij workshops ballonvouwen en kan ze een piñata meenemen! En voor de jarige job? Die kan een XXL ballondier ontvangen! 

Ook over de huidige maatregelen is nagedacht. Bella Ballon biedt namelijk zelfs Drive Thru feestjes aan! Dat betekent dat je niet eens je auto uit hoeft, maar dat er een rij feestende auto’s ontstaat! Dit doet zij vanuit een camper waarin talloze mooie en gave ballondieren hangen, die stuk voor stuk op zoek zijn naar een nieuw baasje! Wil je een haai? Of toch liever een eenhoorn? Geen enkel probleem bij Bella Ballon! 

En wie houdt er niet van popcorn? Bella Ballon heeft nauwe banden met Professor Popcorn. Ze kan Professor Popcorn met zijn popcornmachine meenemen. Er zijn dan niet hele gave ballondieren, maar ook de broodnodige snack voor tussendoor is geregeld! Is dat niet handig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Bella Ballon en alles wat zij te bieden heeft? Neem dan contact op, zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden, wensen en opties zijn. Bella heeft er alvast zin in! Jij toch ook?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *