Gangenstelsel onder Dorpkerk Jisp geopend voor publiek

PERSBERICHT

Morgen: Gangenstelsel onder Dorpskerk Jisp geopend voor publiek

Jisp, Noord-Holland – Het mooie dorp Jisp opent morgen het gangenstelsel onder de Dorpkerk voor het publiek. Het gangenstelsel is een historisch en cultureel erfgoed en werd lange tijd gebruikt als schuilplaats tijdens oorlogen en conflicten.

Vanaf 12.00 uur is het publiek welkom om het gangenstelsel te verkennen en meer te weten te komen over de geschiedenis ervan. Bezoekers kunnen genieten van een unieke en fascinerende ervaring in een van de oudste en meest intrigerende plekken van Jisp.

Het gangenstelsel is bereikbaar via de Dorpkerk en parkeren kan achter het restaurant de Lepelaar Molenpad te Jisp. Het is aan te raden om stevige schoenen en warme kleding te dragen, aangezien de temperatuur in het gangenstelsel constant is.

De opening van het gangenstelsel is een belangrijke mijlpaal voor Jisp en de gemeente Noord-Holland, die zich inzetten voor het behoud en de promotie van historische en culturele erfgoederen. We nodigen u dan ook van harte uit om dit bijzondere evenement bij te wonen en deze ervaring niet te missen.

Voor meer informatie over het gangenstelsel en de opening ervan kunt u contact opnemen met de Dorpkerk Jisp via info@dorpkerkjisp.nl 

Contactpersoon: Naam: Janine van der Meer Functie: Voorzitter Dorpkerk 

Einde persbericht.

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *